Диета "Дълго дишане" от Мики Риосуке

4 коментара0/5

Бившият актьор Мики Риосуке твърди, че е стопил 12 кг и 12 см от талията си за седем седмици благодарение на диетата си "Дълго дишане".

Диета "Дълго дишане" от Мики Риосуке
Диета "Дълго дишане" от Мики Риосуке

Ако ви е трудно да се придържате към диета с моркови и маруля, новината за най-новата техника за топене на килограми, която се превърна в хит в Япония, може да се окаже музика за ушите ви.

Бившият актьор Мики Риосуке твърди, че е стопил 12 кг и 12 см от талията си за седем седмици благодарение на диетата си "Дълго дишане". 55-годишният Риосуке заяви, че последователите на диетата трябва да отделят само две минути на ден, съсредоточавайки се върху дълго вдишване и след това агресивно издишване.

Гуруто на диетите казва, че измислил метода случайно, докато практикувал дихателни техники, за да намали болките си в гърба. В резултат на откритието той създал диетата "Дълго дишане", при която човек трябва да заеме определена позиция преди да вдиша за три секунди и след това силно да издиша за седем секунди.

Риосуке твърди, че хората, които практикуват тази дихателна техника между две и пет минути на ден, ще усетят бързо благоприятните последици. Диетата може да се практикува по два начина.

При първия стягате задните си части, като същевременно изнасяте единия крак напред и поставяте по-голямата част от тежестта на тялото върху другия крак. В тази позиция вдишвате за три секунди, вдигайки ръце над главата си. След това издишвате, стягайки всичките си мускули за седем секунди.

При втория начин заставате в изправено положение, като стягате задните си части и поставяте едната си ръка на стомаха, а другата - в долната част на гърба. След това вдишвате за три секунди и издишвате за седем секунди, като през цялото време държите ръката си върху стомаха.

Смята се, че диетата увеличава мускулната сила и засилва метаболизма, като увеличава нивата на кислород в кръвта. Мнозина експерти обаче смятат, че практикуването й само за две минути на ден е недостатъчно за значително сваляне на килограми.

4 коментарaДобави коментар »

Nora1968

От Nora196807.08.2013, 17:03 ч.

Аз съм много впечатлена от това учение . Има много смисъл и логика .

Виж всички коментари за "Диета "Дълго дишане" от Мики Риосуке".

Още от "Диети на звездите"

Диетата на Кайли Миноуг

Диетата на Кайли Миноуг

Кайли Миноуг вече се доверява на разделното хранене, за да поддържа тялото си в перфектна форма. Кайли Миноуг спазва някои от основните правила на разделното хранене и по всичко личи, че вече се е отказала от диетата на Монтиняк.

Диетата на Катрин Хейгъл

Диетата на Катрин Хейгъл

Катрин Хейгъл е сред многото холивудски знаменитости, които се доверяват на 5-факторната диета на Харли Пастернак за поддържане на форма. Диетата на Катрин Хейгъл.

Диетата на Клаудия Шифър

Диетата на Клаудия Шифър

Супермоделът Клаудия Шифър от години спазва една и съща диета, с която поддържа формата си. Вижте какво включва диетата на Клаудия Шифър.