Как Джанет Джексън отслабна след раждането 23 килограма за 5 месеца?

2 коментара0/5

Джанет Джексън отслабва с много бързи темпове, след като в началото на годината стана майка. Каква е тайната на Джанет Джексън, с която тя свали цели 23 килограма и то в рамките на пет месеца? Научете повече за отслабването на Джанет Джексън.

Джанет Джексън със сина си
Джанет Джексън със сина си © Instagram, iStock

Джанет Джексън  направи немислимото за много жени – отслабна сякаш със скоростта на светлината, което изразено в цифри означава 23 килограма за пет месеца. Това е непосилна задача за голяма част от родилите наскоро жени, а какво остава за тези, които са прехвърлили 50-те!

Изглежда обаче музиката и феновете са достатъчно силна мотивация за 51-годишната Джанет Джексън, която роди в началото на годината, а сега продължава да сваля килограми.

Наскоро стана ясно, че през септември певицата ще поднови своето турне (което прекъсна заради бременността си) и очевидно това е нейната най-важна причина, заради която се налага да възвърне своята стара форма.

5 напитки, спомагащи отслабването >>>

Добави описание

Бременната Джанет Джексън с вече бившия си съпруг; Снимка: etonline.com

Джанет Джексън тренира извънредно с личен треньор, което е една от основните предпоставки за нейното бързо отслабване. Освен това забележителните 23 килограма само за пет месеца след раждането Джанет премахнала и с помощта на специален хранителен режим.

Диетата на звездата набляга на прочистващи сокове, а едва ли е изненада, че Джанет Джексън се храни малко – главно с чист протеин и зеленчуци. Именно тези ограничения и усилена физическа дейност са гаранцията на певицата, че ще успее да влезе отново във форма и то в толкова кратки срокове.

Добави описание

Джанет Джексън винаги се е грижила за своята форма; Снимка: Guliver/Getty Images

Еднодневна детокс програма с прясноизцедени сокове >>>

Джанет Джексън е истински пример за това, че понякога човек може да руши със замах клишетата – първо с това, че роди сина си на 50 години и след това с забележителното си отслабване с 23 килограма само за пет месеца.

09.06.2017/Милена Алексиева

2 коментарaДобави коментар »

Adelina76

От Adelina7616.06.2017, 13:38 ч.

Възхитително е наистина, но тя все пак само с това се занимава, но за една работеща жена щее много трудно.

Виж всички коментари за "Как Джанет Джексън отслабна след раждането 23 килограма за 5 месеца?".

Още от "Диети на звездите"

Диетата на Адриана Лима

Диетата на Адриана Лима

С каква диета отслабна Адриана Лима след раждането? Нисковъглехидратна, високопротеинова диета и по 1-2 часа фитнес тренировки дневно. Изглежда трудно, но според Адриана Лима е било много лесно.

Балансираната диета на Фърги

Балансираната диета на Фърги

Бременността е предизвикателство за външния вид на всяка жена. При звездите не е по-различно. Фърги роди сина си Аксел преди 9 месеца, но вече няма и следа от качените през бременността килограми. Вижте как Фърги върна фигурата си с балансирана диета и фитнес режим.

Звездни диети

Звездни диети

Звездите са маниаци на тема диети. Дали ще се възстановяват след бременност, ще се подготвят за изява на червения килим или за участие във филм, те могат да свалят килограми по-бързо от всеки друг. Да надникнем в менютата им.