Личният диетолог е на мода!

От 0 коментара0/5

Доказан ефект

Изабел Аджани

Изабел Аджани

Френската актриса Изабел Аджани се обръща за прьв пьт кьм диетолог на 19, когато рязко наддава 10 кг. Причините се оказват по-скоро психически: така била влязла в ролята на самотната си и нещастна героиня, че започнала да отбягва хората, не се хранела правилно.

На диетолога му се налага да бъде едновременно психотерапевт и да я научи да разграничава собствения си живот от този на екрана.

Виктория Бекъм

Дълго време бившата „спайска” измъчва тялото си с диети и когато с Дейвид решават да имат трето дете, не може да забременее. Лекарите смятат, че причината е в теглото й. Диетологът й предлага специален режим на хранене с пикантни добавки за повишаване на апетита. След няколко месеца проблемът със зачеването бива решен.

Катрин Деньов

Катрин Деньов

Филмовата икона на Франция решава да откаже цигарите, но все отлага от страх, че ще напьлнее. С помощта на личния си диетолог Мадлен Жеста спира да пуши, без да сложи отгоре нито грам. Дори сваля 5 кг.

Диетата на Катрин Деньов >>>

Марая Кери

С помощта на своя диетолог гласовитата изпълнителка се надява да остарява колкото се може по-бавно. Наред с другото той иска от нея всеки ден да изяжда най-малко 3 лилави плодове или зеленчуци - червено цвекло, патладжан, сини сливи... Съображенията му са, че лилавият цвят се дължи на биоактивните съединения, които притежават подчертано изразени свойства за забавяне на стареенето.

Мадона

Мадона

Кралицата на попа е обсебена от желанието да поддържа идеална форма. Личният й диетолог Рей Кибартас е разработил за нея индивидуална система. Тя не е прекалено строга, разрешава й, макар и рядко, да се поглези дори с шоколад.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Личният диетолог е на мода!".

Още от "Диети на звездите"

Диетата на Деми Мур

Диетата на Деми Мур

Деми Мур е горда собственичка на тяло, на което би завидяла всяка средностатистическа тийнейджърка. 46-годишната звезда има 3 деца и 3 брака, настоящият с далеч по-младия Аштън Кътчър. Тайната на Деми Мур е в нейната диета.

Диетата на Гуен Стефани

Диетата на Гуен Стефани

Диетата на Гуен Стефани продължава цял живот. Звездата признава, че спазва диети от 11-годишна и отслабването е истински кошмар за нея. Каква е диетата на Гуен Стефани?

Диетата на Дженифър Лав Хюит

Диетата на Дженифър Лав Хюит

Диетата на Дженифър Лав Хюит й помогна да влезе във форма след ужасното напълняване през 2007 година. Папарашките кадри на актрисата по бански и злостните медийни коментари мотивираха Дженифър Лав Хюит да върне перфектните си мерки.