Личният диетолог е на мода!

От 0 коментара0/5

Доказан ефект

Изабел Аджани

Изабел Аджани

Френската актриса Изабел Аджани се обръща за прьв пьт кьм диетолог на 19, когато рязко наддава 10 кг. Причините се оказват по-скоро психически: така била влязла в ролята на самотната си и нещастна героиня, че започнала да отбягва хората, не се хранела правилно.

На диетолога му се налага да бъде едновременно психотерапевт и да я научи да разграничава собствения си живот от този на екрана.

Виктория Бекъм

Дълго време бившата „спайска” измъчва тялото си с диети и когато с Дейвид решават да имат трето дете, не може да забременее. Лекарите смятат, че причината е в теглото й. Диетологът й предлага специален режим на хранене с пикантни добавки за повишаване на апетита. След няколко месеца проблемът със зачеването бива решен.

Катрин Деньов

Катрин Деньов

Филмовата икона на Франция решава да откаже цигарите, но все отлага от страх, че ще напьлнее. С помощта на личния си диетолог Мадлен Жеста спира да пуши, без да сложи отгоре нито грам. Дори сваля 5 кг.

Диетата на Катрин Деньов >>>

Марая Кери

С помощта на своя диетолог гласовитата изпълнителка се надява да остарява колкото се може по-бавно. Наред с другото той иска от нея всеки ден да изяжда най-малко 3 лилави плодове или зеленчуци - червено цвекло, патладжан, сини сливи... Съображенията му са, че лилавият цвят се дължи на биоактивните съединения, които притежават подчертано изразени свойства за забавяне на стареенето.

Мадона

Мадона

Кралицата на попа е обсебена от желанието да поддържа идеална форма. Личният й диетолог Рей Кибартас е разработил за нея индивидуална система. Тя не е прекалено строга, разрешава й, макар и рядко, да се поглези дори с шоколад.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Личният диетолог е на мода!".

Още от "Диети на звездите"

Балансираната диета на Фърги

Балансираната диета на Фърги

Бременността е предизвикателство за външния вид на всяка жена. При звездите не е по-различно. Фърги роди сина си Аксел преди 9 месеца, но вече няма и следа от качените през бременността килограми. Вижте как Фърги върна фигурата си с балансирана диета и фитнес режим.

Диетата на Жизел Бюндхен

Диетата на Жизел Бюндхен

Спазвала ли е постродилна диета Жизел Бюндхен? А похапвала ли е любимите чийзбургери по време на бременността? Трябвало ли е Жизел Бюндхен да прибегне до строга диета, за да си върне перфектните мерки?

Антидиетата на Сиена Милър

Антидиетата на Сиена Милър

Сиена Милър не понася диетите и не отрича, че има целулит. Не го очаквахте от крехко и елегантно създание като Сиена Милър, нали? Диетата й всъщност е антидиета и върви с посланието ”Не правете като нея!”.