Предсватбената диета на Джесика Симпсън

2 коментара3/5

Каква е предсватбената диета на Джесика Симпсън? Звездата е решила да заложи на доста строга вегетарианска диета само с 800 калории дневно.


предсватбената диета на джесика симпсън

Звездните булки са в центъра на прожекторите по време на сватбената си церемония. Те трябва да изглеждат безупречно, защото всеки недостатък се преувеличава многократно в медиите. Предсватбените диета и фитнес режим са почти задължителни, съпътствани от тежка предсватбена треска.

Въпреки че е почитателка на месото, Джесика Симпсън е решила да заложи на вегетарианска диета преди сватбата си. Напоследък доста често може да бъде забелязана да посещава вегетариански ресторант в Ню Йорк с годеника си Ерик Джонсън, който е заклет вегетарианец.

предсватбената диета на джесика симпсънДжесика Симпсън се доверява и на Трейси Андерсън – топ звезден треньор, която има за задача да подобри формата й в кратки срокове. Трейси създава фитнес план на Джесика – интензивни тренировки по 75 минути, 4 пъти седмично.

Фитнес режимът на Джесика Симпсън е добър, но диетата, която й изготвя Трейси Андерсън е прекалено строга. Тя намалява калориите за деня на бъдещата булка до 800, което е доста под нормата. Здравословната диета обикновено включва около 2000 калории, в зависимост от теглото, физическата активност и възрастта, но не бива в никакъв случай да пада под 1000 калории. Предвид интензивните тренировки на Джесика Симпсън, 800 калории на ден са опасно малко и гарантират отпадналост, замаяност и постоянно чувство на глад.

Приятелите на Джесика Симпсън отричат тя да иска да стане прекалено слаба за сватбата си:„Тя иска да изглежда здравословно, а не супер слаба. Дори вече вижда резултатите от новия си тренировъчен режим. Наистина е доволна.“.

Предполага се, че след като се е влюбил в нея докато беше с няколко килца отгоре, Ерик продължава да обича достатъчно годеницата си, за да не я кара да се подлага на подобни строги диети, но знае ли човек? И все пак, най-вероятно женската (звездната) суета си казва думата и Джесика Симпсън е готова на всичко, за да изглежда перфектно на сватбата си.

08.07.2011/Биляна Божилова

2 коментарaДобави коментар »

Pi

От Pi14.07.2011, 11:13 ч.

Да, тялото й е страхотно! Дано не го развали с тия нездравословни диети.

Виж всички коментари за "Предсватбената диета на Джесика Симпсън".

Още от "Диети на звездите"

Съветите за здравословно хранене на Синди Крауфорд

Съветите за здравословно хранене на Синди Крауфорд

Синди Крауфорд е на 48 години и все още изглежда зашеметяващо. Една от тайните за добрия й външен вид е здравословното хранене. Вижте съветите на Синди Крауфорд.

Диетата на Ан Хатауей

Диетата на Ан Хатауей

Ан Хатауей е вегетарианка, но за ролята на жената-котка в „Батман Черният рицар: Възраждане“ спазва строга диета и тренира усилено. Диетата на Ан Хатауей е изготвена специално за нея от звездната диетоложка Джаки Келър.

Диетата на София Лорен

Диетата на София Лорен

София Лорен залага на 3-дневна нискокалорична диета, а в останалото време се стреми да контролира количеството приемана храна. За нищо на света не изключва любимите спагети от менюто си, но внимава със сосовете.