4 вида тренировки за повече сексапил

0 коментара0/5

Всяка жена носи в себе си заряд от сексапил. Не всяка обаче успява да го покаже – било то заради неувереност или пък стеснителност. За щастие, съществуват 4 вида тренировки, които ще позволят на всички дами да увеличат своя сексапил и по-важното – да се научат да го показват!

4 вида тренировки за повече сексапил
 © iStock

Добре оформеното тяло със сигурност е фактор, който влияе върху самочувствието на жените. А колкото повече одобрява визията си дадена представителка на нежния пол и колкото е по-уверена в себе си, толкова повече сексапил излъчва тя.

Както знаем, сексапилът, който не се натрапва и който се показва в едни умерени и естетични граници, е нещо, за което всяка жена тайно или не мечтае. Сексапилът обаче не идва само с впечатляващите дрехи и подходящия грим. Той е състояние на духа, което може да контролирате и дори да увеличите. Как? С подходящите упражнения!

Разберете и кои са 4-те вида тренировки за повече сексапил:

Коремът на показ, извивките, движенията – има ли нещо, което да не е секси в една бели денс танцьорка? Като тренировка този вид танци са особено полезни, тъй тонизират тялото, както и подобряват стойката. Освен това бързите движения на бедрата и раменете могат да се превърнат в страхотни кардио упражнения, полезни за сърцето. С много други движения пък трениращите бели денс успяват да работят върху проблемната зона на корема. Едно от най-положителните неща по отношение на бели денса обаче е фактът, че той увеличава самочувствието и сексапила на жените.

„Бели денс изцяло олицетворява какво е да си жена. Той позволява на дамите да се свържат със своята вътрешна увереност, след което да я прехвърлят в спалнята“, споделя професионалната танцьорка на бели денс Ивет Оливарес.

Добави описание

  • Пол денсинг

Едва ли има друг спорт, който буквално да крещи „секси“ повече от пол денсинга. Достатъчно е само да погледаме движенията на запалените по този спорт, които така са овладели силата на своето тяло, че правят чудеса на пилона. Освен това тази тренировка напряга всички мускули, което подпомага извайването на страхотно тяло. Това от своя страна допълнително увеличава сексапила на жената, карайки я да се чувства по-уверена и по-щастлива от формите си. Като заключение може да кажем, че пол денсингът е един от най-подходящите начини, с чиято помощ бихте могли да пробудите и увеличите своя сексапил.

Добави описание

Прочетете по темата:

Пол денсинг – защо си струва да опитате? >>>

  • Кардио стриптийз

Подгответе се да се разделите не само с част от излишните си килограми, но и със своите дрехи по време на тези доста смели тренировки. Най-общо казано кардио стриптийзът е еротичен и екзотичен начин, чрез който жените могат да подобрят самочувствието си и да увеличат своя сексапил. Динамиката на този вид тренировка би могла да направи чудеса с вашата физика, а движенията помагат на жените да се чувстват по-женствени и съблазнителни. По време на кардио стриптийза е желателно трениращите да носят високи токчета, което допълнително натоварва краката и кара дамите да се чувстват неустоими.

Добави описание

  • Добрият "старомоден" секс

Разбира се, това не е истинска тренировка по начина, по който сме свикнали да възприемаме различните видове спорт. Но сексът си остава един от най-добрите начини, благодарение на който жените успяват да горят калории, да се чувстват прекрасно и да преоткриват своя сексапил. „Когато правим секс с нашите партньори, телата ни освобождават химични вещества, които ни карат да се чувствам добре“, споделя сексологът доктор Тами Нелсън.

„Сексът е всъщност перфектното упражнение: Подобрява настроението ни, кара ни да изглеждаме страхотно и ни помага да се чувстваме по-секси отвътре и отвън“, допълва още експертът.

30 минути секс са равни на 300 изгорени калории. Освен това, когато се забавляваме в леглото с партньора си, ние разтягаме и тонизираме своето тяло – особено по време на оргазъм. Изглежда сексът е най-приятната тренировка, с която една жена може да увеличи своя сексапил.

25 странни факта за секса

Добави описание

09.06.2016/Милена Алексиева

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "4 вида тренировки за повече сексапил".

Още от "Полезно"

Във форма след 50 – полезни съвети

Във форма след 50 – полезни съвети

Възрастта не е оправдание, за да загубите форма. А добрата форма често е равна на добро здравословно състояние. Това важи особено са жените на и над средна възраст. Затова решихме да съберем някои полезни съвети как да поддържате форма след 50.

Бърз и ефективен метод  за оформяна на тялото с технология на 21 век

Бърз и ефективен метод за оформяна на тялото с технология на 21 век

Специалният метод за трениране EMS (електромускулна стимулация) е популярен в цяла Европа.

Фитнес по естествен начин

Фитнес по естествен начин

Фитнесът трябва да се случва по естествен начин. Природата е създала мускулите, костите и сухожилията, за да работят в хармония. Мускулите генерират най-голяма сила, когато се тренират в идеалната равнина на движение.