Кажете „сбогом” на любовните дръжки

0 коментара0/5

Ако искате да се разделите с любовните си дръжки, известният треньор Гунар Петерсон може да ви помогне. Кажете „сбогом” на любовните си дръжки със съветите на Гунар Петерсон.

Кажете „сбогом” на любовните дръжки
 © iStock

Любовните дръжки, наричани още „паласки”, са сред най-трудно извайваните зони в женското тяло заедно с корема и дупето. За да се разделите със своите любовни дръжки, ще трябва да се въоръжите с търпение и постоянство.

За щастие, на помощ  в борбата с любовните дръжки идват съветите на известния фитнес треньор – Гунар Петерсон. Можете да им се доверите напълно, тъй като Гунар е професионалист, на когото разчитат не една и две знаменитости. Сред най-известните клиенти на Гунар Петерсон са Дженифър Лопес, Пенелопе Крус, Клоуи Кардашян, Сиара иКейт Бекинсейл.

Добави описание

Гунар във фитнеса с Клоуи Кардашян; Снимка: Instagram

И така – за да кажете „сбогом” на любовните дръжки, прочетете следващите полезни съвети на Гунар Петерсон. Вслушайте се в тях и резултатите няма да закъснеят.

Не разчитайте само на коремните преси

„Ако си мислите, че като направите 100 коремни преси и планк, така ще изгорите мазнините от корема си – това не е вярно. Да, по този начин зоната на корема ви ще започне да става по-стегната, но така няма да се отървете от мазнините”, категоричен е Гунар Петерсон. Ето защо в борбата с любовните дръжки не бива да разчитате само на коремни преси.

Прочетете още:

3 ефективни усукващи упражнения за корем

Наблягайте на големите мускулни групи

Вместо да се опитвате да стопите любовните дръжки с коремни преси, насочете се кум упражнения, които натоварват големи мускулни групи. По този начин ще се стимулира горенето на калории, включително и в областта на любовните дръжки. Както вече стана ясно – не бива да разчитате само на коремните преси, но те също са важни в процеса на оформяне на желаното тяло и сбогуването с любовните дръжки.

Как да стопим любовните дръжки? >>>

„Атакувайте” любовните дръжки от различен ъгъл

Освен към стягащи коремни преси и упражнения, които горят калории в областта на корема, Гунар Петерсон съветва да се насочите и към упражнения за бедрата. С течение на времето, намалявайки мазнините около бедрата, ще намалите и размера на своите любовни дръжки.

26.01.2017/Милена Алексиева

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Кажете „сбогом” на любовните дръжки".

Още от "Полезно"

Йога за гръбначния стълб

Йога за гръбначния стълб

Йога асани за гръбначния стълб. Правилната стойка и гъвкавият гръбнак могат да излекуват някои болестни състояния и да ни предпазят от още много.

Вумбилдинг – фитнес за вагиналните мускули

Вумбилдинг – фитнес за вагиналните мускули

Вумбилдинг (“вум” - “вагинално управляеми мускули”) е система от фитнес упражнения за вагиналните мускули. Вумбилдинг развива вагиналната мускулатура и издига секса до неподозирани висоти. Вумбилдинг е много повече от фитнес. 

Музика и смях във фитнеса

Музика и смях във фитнеса

Повече музика и смях във фитнеса – по-ефективна тренировка. Научно доказано е, че доброто настроение, предизвикано от весела музика и забавни видеоклипове, ускорява кръвообращението и укрепва сърдечносъдовата система.