Кавитация извайва фигурата

2 коментара0/5

Случвало ли ви се е да не можете да намалите обиколката на бедрата, колкото и да опитвате? На някои части от тялото се отслабва по-трудно, отколкото на други. Кавитацията идва на помощ в такива случаи.

Кавитация извайва фигурата
Кавитация извайва фигурата

Какво е кавитация?

Кавитацията е процедура, която се прилага най-често в козметичните салони. Тя е напълно безболезнена. При кавитацията отделни зони от тялото се обработват с ултразвук. Ултразвукът въздейства на мастните клетки и ги превръща в тeчност. Тази течност после се изхвърля от тялото с урината. Това прави кавитацията перфектна за сваляне на сантиметри от проблемни зони като дупе, бедра, ръце и корем. Бонусът е, че кавитацията е идеална и за борба с целулита.

Как протича процедурата?

Процедурата трае между 15 и 45 минути и е напълно безболезнена. Продължителността  е по преценка на козметика. Избраната от вас зона се обработва с ултразвук. Добре е да комбинирате кавитацията с други процедури – антицелулитен масаж или Velashape.

Добави описание

Трябва ли да се комбинира с диета и спорт?

Не е задължително да комбинирате кавитацията със строга диета или натоварени тренировки. Желателно е да се раздвижвате поне малко – вървене пеша или лека тренировка в зала. Кавитацията не изисква диета, но ако се откажете от мазните храни, хляба и сладкото, резултатите ще са още по-добри.
Докато се подлагате на кавитация, трябва да пиете 2л. вода на ден, за да ускорите метаболизма. Колкото по-бързо тялото се отърве от втечнените мастни клетки, толкова по-бързо ще видите ефекта от кавитацията.

Цени:

Цената на една процедура варира между 40 и 100лв., в зависимост от апаратурата, с която разполагат в студиото. Имайте предвид, че за по-добри резултати трябва да комбинирате кавитацията с други методи, което може да удвои разходите ви.

Колко често да се подлагате на кавитация?Добави описание

Процедурите се правят на 5-7 дни, като при едно посещение се обработват най-много две зони. Нужни са между 6 и 10 процедури, за да постигнете траен резултат.

Какви са резултатите от кавитацията?
След цикъла процедури обиколката на обработваните зони намалява с 3 до 6см. Колко точно сантиметра зависи само от вас – дали спортувате, придържате се към хранителен режим и се подлагате на различни други процедури и масажи.
При кавитация на дупето и бедрата бонусът е, че ще се отървете от целулита.

Траен ли е ефектът от кавитацията?
Ефектът от кавитацията  е траен, особено ако не прекалявате с мазните храни. Препоръчително е и поне веднъж месечно да ходите на масаж на обработваните зони, за да не натрупате отново сантиметрите.


03.10.2013/ Радослава Михайлова

2 коментарaДобави коментар »

Катти

От Катти17.10.2013, 02:13 ч.

Аз съм на друго мнение. Моят опит е коренно различен. Преди 3г. някъде направих 5 или 6 процедури на зона паласки и със всяко едно посещение губих около 2см. от обиколката. Процедурата не е за хора, които имат нужда да...

Виж всички коментари за "Кавитация извайва фигурата".

Още от "Полезно"

4 вида тренировки за повече сексапил

4 вида тренировки за повече сексапил

Всяка жена носи в себе си заряд от сексапил. Не всяка обаче успява да го покаже – било то заради неувереност или пък стеснителност. За щастие, съществуват 4 вида тренировки, които ще позволят на всички дами да увеличат своя сексапил и по-важното – да се научат да го показват!

Мускулно схващане

Мускулно схващане

Мускулно схващане е неконтролирана мускулна контракция, която блокира мускула в болезнен и продължителен спазъм. За разлика от нормалната мускулна контракция нямате контрол върху това кога и къде може да ви атакува мускулното схващане.

Криолиполиза вместо липосукция

Криолиполиза вместо липосукция

Криолиполизата е нов метод за стопяване на мазнините в тялото чрез охлаждане на мастните клетки. Процедурата се прилага на места, на които е по-трудно да се отслабне – дупе, корем, бедра. След крилиполизата обиколката на третираните зони намалява с няколко сантиметра.