Лучано Солдано за новата технология за топене на мазнини

1 коментар0/5

Процедурите за топене на мазнини набират все повече популярност заради лесното постигане на резултати. При повечето обаче се изчаква, преди сами да видим резултатите. Вече има нова технология за топене на мазнини, която дава резултати само за 1 седмица. Научете повече за този нов метод от създателя му - Лучано Солдано.

Лучано Солдано за новата технология за топене на мазнини
Лучано Солдано за новата технология за топене на мазнини

Eximia HR77 е нов метод за българския пазар. Създателят й, Лучано Солдано, я определя като концепция, не толкова като технология. За него тази машина говори за един нов начин на мислене по отношение на тялото. Целта на тази технология е да откликне на очакванията на пациента за хармонично тяло в най-кратък срок. Предимството й е, че няма странични ефекти, за разлика от други подобни методи. А най-големият плюс е, че само след седмица процедури можете да забележите резултатите. Вижте какви ни разказа създателят на концепцията Eximia HR77.

Какво представлява технологията Eximia HR77?

Eximia е неинвазивен метод за намаляване на мазнините. За разлика от други подобни методи, тук имаме начин да предотвратим отпускането на кожата и така да създаден едно хармонично тяло.

Лучано Солдано за новата технология за топене на мазниниКакви резултати дават процедурите?

Възможно е мазнините в определена зона да се намалят до 40% за 7 дни Всичко се постига по физиологичен начин. Съвсем различно от кавитация и криолиполиза.

Научете повече за:

Кавитация >>>

Криолиполиза >>>

Решихме да не убиваме клетките, а да намалим обема им по физиологичен път. Говорим за епидермис, дерма и хиподерма. Клетките на мазнините се намират в хиподермата. Когато се премахва нещо от долната част (както при други подобни процедури), какво се случва с горната част? Става една огромна дупка и резултатът е, че тялото ни изглежда твърде неравномерно. В нашия случай смъкваме обема равномерно и впоследствие това се оказва доста по-хармонично.

Как влияят процедурите на здравето ни?

Когато говорим за красотата, не бива да пропускаме концепцията за здравето ни. Машината действа по добър начин за здравето. Особено за мъжете. Намалявайки мазнините, особено при мъжа, драстично спада рискът от сърдечно-съдови заболявания

Как се изхвърлят мазнините от тялото? Натоварват ли се бъбреците и черния дроб?

Когато използваме лазерпорация (системата, с която проникваме в клетката),  работим върху сензорна митохондрия. Тази част от клетката, която се грижи за преработването на енергията. Лазерът успява да накара митохондрията да работи. Митохондрията започва да цепи триглицеридите (мазнината в клетката) и я разделя на мастни киселини и  глицерол. Глицеролът се запътва към черния дроб и там помага за усвояването на захарите, докато мастните киселини са много лесна енергия, те са в циркулация в кръвта и се метаболизират по много прост начин, те не са сложна мазнина за разграждане. След процедурата се препоръчва малко, но задължително изразходване на енергия – достатъчни са 10-15 минути разходка.

Трябва ли да се правят поддържащи процедури?

Зависи от начина на живот. Ако човек спазва определен режим и не напълнява няма да има нужда. Ако обаче напълнее и това доведе до натрупване на мазнини, разбира се, че ще се налагат още процедури.

Лучано Солдано за новата технология за топене на мазнини

Има ли странични ефекти?

Не са познати странични ефекти.

Може ли да се прилага след бременност?

Да, разбира се. Единствената ситуация, в която не може, е, ако жената кърми. По време на кърменето трябва да се избягва употребата на активни вещества . Какво означава това? По време на процедурата се добавя гел със съставки кофеин, L-карнитин и други, които засилват действието, а те не бива да се употребяват по време на кърмене. Иначе процедурите са идеални за жени след бременност, защото тонизират кожата и й възвръщат еластичността.

Може ли да се правят няколко зони едновременно?

Може да се направи, но се стараем 1 процедура да не превишава 60 минути. Стратегията се създава като се решава откъде да започнем. Започва се с частта от тялото, която пациентът най-много иска да промени. После се преминава към останалите зони. Няма как за 1 седмица да направим цяло тяло. Най-добре е да се работи зона по зона.

Как протича една процедура?

Започва се с микродермабразио, което отстранява мъртвите клетки от кожата с помощта на фин диамантен прах. Резултатът е свежа и тонизирана кожа. Следва лазерпорация. Лазерпорацията е уникална технология, която е едновременно използване на: електропорация и липо лазер.  Как работи: използва се в биотехнологията. Когато стъпи в контакт с материал на водна основа, в нашия случай, гел. Елетропорацията стимулира гела, който като влезе в контакт с кожата увелича пропускливостта й и дава шанс да вкараме макромолекули, преминавайки бариерата на кожата. Лазерът е с дължина на вълната 635 нанометра и ефектът е много интересен от него. Отива да активира един рецептор в митохондрията, за който вече обяснихме как действа. Върху мембраната на клетката се отварят временни канали за 72 часа. По биохимичен път стимулират метаболизмът. Прави се локализиран дренаж и с помощта на лек вакуум се тонизира кожата и се опъва. Освен че изпъва кожата нагоре, дренажът я избутва с обратен натиск. Плюсът на тоз дренаж е, че не създава възпаления и зачервявания. Не създава травми и хематоми, защото прави всмукване, след това обратно налягане. Освен това има магнитни ролки с висока плътност на магнитната сила за допълнително стимулиране.

Можете да се възползвате от процедури с EXIMIA HR77 в Дерматологичен център  Magic Line

21.01.2015/ Радослава Михайлова

Още за: мазнини

1 коментарДобави коментар »

Блум

От Блум21.01.2015, 16:34 ч.

Ужасно. Мазнините са складирана енергия, просто трябва да се употреби. С пот се горят мазнини, по изкуствен път ще има и изкуствен резултат. А и създателят на това не виждам да е оправил своите мазнини.....

Виж всички коментари за "Лучано Солдано за новата технология за топене на мазнини".

Още от "Полезно"

Най-подходящото време за тренировка

Най-подходящото време за тренировка

Най-подходящото време за тренировка според читателите на Rozali.com е сутрин преди закуска.

Фитнес за двама

Фитнес за двама

Фитнес за двама е най-добрата светивалентинска изненада. С каква физическа активност да се заемете зависи от личните и споделените ви предпочитания. Помнете, че двойките, които се забавляват заедно, остават заедно.

5 начина да премахнете коремните мазнини

5 начина да премахнете коремните мазнини

Коремът е една от най-проблемните зони в човешкото тяло и често хората се затрудняват да свалят натрупаните мазнини там. Ако и вие искате да се сдобиете с по-стегнат и плосък корем, прочетете няколко полезни съвета.