Най-добрите мобилни приложения за фитнес

0 коментара0/5

Ако искате да влезете във форма, телефонът ви може да бъде вашият най-голям съюзник. Съществуват много мобилни приложения за фитнес, с чиято помощ бихте могли да тренирате успешно. Вижте най-добрите от тях.

Най-добрите мобилни приложения за фитнес
 © iStock

Без значение дали искате да отслабнете с тренировки, да се сдобиете с по-плосък корем или просто да бъдете по-здрави, ключът за успеха се крие в телефона ви. Живеем във време, когато технологиите постоянно се променят и усъвършенстват, така че трябва да се възползваме максимално от техните предимства.

Ако не желаете да ходите на фитнес и да работите с личен треньор – няма проблем. Достатъчно е само да се сдобиете с подходящо мобилно приложение за фитнес. Някои приложения дори предлагат обяснение на упражненията стъпка по стъпка, което е допълнително улеснение за вас.

Разберете кои са някои от най-добрите мобилни приложения за финтес:

  • Workout Trainer

В него може да намерите хиляди различни тренировки с аудио и видео инструкции, които ще ви помогнат да се сдобиете с желаната форма. В допълнение към това потребителите на приложението могат да получат достъп и до „хранилището” на Workout Trainer, за да направят свои собствени съчетания. Те имат възможност да ги споделят онлайн, както и да изпробват вече споделени тренировки от други потребители. Абонаментът предлага повече функции като HD видеа, още упражнения и премахване на рекламите.

Добави описание

Запознайте се с фитнес сензацията на интернет Каси Хо >>>

  • Johnson & Johnson Official 7 Minute Workout App

Както начинаещите, така и напредналите по отношение на фитнеса ще оценят това мобилно приложение. То посреща потребителите с оригинална 7-минутна тренировка. В него могат да се открият същака по-сложни съчетания с различна продължителност и интензивност, полезни кратки видеоклипове. Мобилното приложение може да функционира  и като личен треньор. В него потребителите биха могли да създават и свои тренировъчни съчетания.

Добави описание

  • Sworkit

В него може да отбележите от какво се интересувате – силови упражнения, йога, кардио, стречинг, пилатес, както и каква желаете да бъде продължителността на вашата тренировка. Въз основа на това мобилното приложение ще направи програма, която да отговаря на индивидуалните ви нужди и цели. Освен това всяка тренировка е различна, като по този начин е гарантирано, че никога няма да ви доскучае. Премиум версията отключва повече функции като вариации на упражненията и история на тренировките.

Добави описание

  • Strava Running & Cycling

Това мобилно приложение е чудесно за проследяване на вашето бягане или каране на колело. То записва скоростта на движение, изминатото разстояние и времето, комбинирайки ги с резултати, постижения и предизвикателства. Премиум версията на Strava Running & Cycling подобрява функциите на приложението с класации, по-подробни анализи и други.

Добави описание

Тичането – 10 причини защо си струва >>>

  • Fitocracy

Това е нещо като социална мрежа за феновете на тренировките. Мобилното приложение използва комбинация от мотивация и партньорския натиск, с чиято помощ насърчава вашия фитнес режим. Потребителите могат да гледат тренировъчни съчетания, да споделят и да коментират. Регистрацията в сайта на Fitocracy позволява синхронизиране на данните между уеб приложението и мобилния телефон, както и дава възможност за публикуване на автоматични актуализации във Facebook или Twitter.

Добави описание

25.08.2016/Милена Алексиева

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Най-добрите мобилни приложения за фитнес".

Още от "Полезно"

Спорт и секс

Спорт и секс

Сексът се нуждае от добра форма.

Изкуството на самомасажа – първа част

Изкуството на самомасажа – първа част

Масажът ободрява, намалява напрежението и подобрява кръвообращението. Действието на самомасажа е двойно: укрепва имунната система и бързо отстранява умората.

Коварните крампи

Коварните крампи

Мускулните крампи са коварни схващания, които всички сме изпитвали. Болезнени и неприятни, те нарушават тренировъчния ритъм и са големи дразнители за фитнес маниаците. Как да им противодействаме?