Фитнес от Кейт Бекинсейл

0 коментара0/5

Как Бекинсейл поддържа своята невероятна форма? По какъв начин тренира и колко често? Вижте фитнес тайните на Кейт Бекинсейл.

Фитнес от Кейт Бекинсейл
 © Shape

Кейт Бекинсейл е една от най-красивите холивудски актриси. Звездата вече е на 43 години, но времето за нея сякаш е спряло. Дори, ако трябва да бъдем честни, с всяка изминала година Кейт Бекинсейл става все по-ослепителна, а тялото ѝ – все по-добре оформено.

Как актрисата постига своя зашеметяващ външен вид?

Отговорът разкрива самата тя пред списание Shape. Кейт Бекинсейл позира за корицата на януарско-февруарския брой на изданието и споделя как тренира, и по какъв начин се храни, за да поддържа във форма своето тяло.

Самата Кейт Бекинсейл признава, че до този момент тялото ѝ никога не е било по-добре оформено. Звездата смята, че тренировките са „природен антидепресант” и обича тяхното ползотворно действие не само върху физиката си, но и върху своята психика.

Защо тренировките ни правят щастливи? >>>

Въпреки това Кейт е наясно, че добрата форма, особено на 43 години, изисква много работа, която невинаги е приятна. Помощник в начинанието „супер тяло” на актрисата е треньорът Гунар Петерсон. С него Кейт Бекинсейл започва да тренира преди снимките на новия си филм „Подземен свят: Кървави войни”, като всяка седмица има по пет или шест тренировки.

Добави описание

Самите тренировки са разнообразни и изключително изтощителни, които задължително включват натоварващо кардио. По отношение на фитнес сесиите си Кейт Бекинсейл споделя:

„Правя разнообразни тренировки. Частта с бягащата пътека е мъчение за мен. Но хубавото на този вид тренировка е, че никога не правиш едно нещо твърде дълго. Можеш да стигнеш до точката, в която вече не издържаш и тъкмо става време за някакво друго упражнение”.

Кейт Бекинсейл винаги е обичала йогата и продължава да я практикува. Звездата обаче споделя, че интензивните тренировки наистина са променили живота ѝ:

„Имам много вътрешна енергия в себе си и този вид упражнения ми помагат да я насоча. Намирам някакъв баланс, като правя тренировки, които ме карат да се изпотявам. Никога не съм си мислела, че подобни фитнес сесии ще ми харесват, но е факт”.

Макар че холивудската звезда не е от хората, които обичат да стават рано, тя все пак се старае да започва деня си навреме. Сутринта е и времето, когато Кейт Бекинсейл предпочита да тренира – веднага, след като закусва.

Прочетете по темата:

Тренировка - сутрин или вечер?

Добави описание

Снимка: Guliver/Getty Images

За храненето си актрисата споделя, че дълги години е била вегетарианка, защото е била „невероятно гнуслива” по отношение на месото. Но когато е трябвало да снима филма „Пърл Харбър” не е имала достатъчно енергия и тогавашният ѝ треньор я е посъветвал да започне да яде пилешко месо и риба.

И до днес Кейт Бекинсейл продължава да яде пилешко месо и риба, но в комбинация с много зеленчуци. Красивата актриса споделя още, че не пие никакъв алкохол, което както знаем, също може да бъде полезно за фигурата, тъй като спестява калории.

06.01.2017/Милена Алексиева

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Фитнес от Кейт Бекинсейл".

Още от "Фитнес от звездите"

Топмоделите поддържат форма с бокс

Топмоделите поддържат форма с бокс

Боксът е новата фитнес страст на топмоделите. От ангелите на Victoria's Secret, през холивудските звезди, до нашите близначки Толеви, всички поддържат форма с бокс. Защо този спорт стана толкова популярен и как се отразява на фигурата?

Фитнес съвети от Джина Стоева

Фитнес съвети от Джина Стоева

Джина Стоева е хипер фитнес активна. Всеки ден спортува нещо различно, за да не й омръзва. Фитнес съвети от Джина Стоева.

Фитнес от Джесика Бийл

Фитнес от Джесика Бийл

Джесика Бийл е абсолютна фитнес маниачка. Тренира редовно и усилено, но така, че да запази неподправените си сексапил и женственост. Фитнес режимът на Джесика Бийл.