Фитнес от Кейт Бекинсейл

0 коментара0/5

Как Бекинсейл поддържа своята невероятна форма? По какъв начин тренира и колко често? Вижте фитнес тайните на Кейт Бекинсейл.

Фитнес от Кейт Бекинсейл
 © Shape

Кейт Бекинсейл е една от най-красивите холивудски актриси. Звездата вече е на 43 години, но времето за нея сякаш е спряло. Дори, ако трябва да бъдем честни, с всяка изминала година Кейт Бекинсейл става все по-ослепителна, а тялото ѝ – все по-добре оформено.

Как актрисата постига своя зашеметяващ външен вид?

Отговорът разкрива самата тя пред списание Shape. Кейт Бекинсейл позира за корицата на януарско-февруарския брой на изданието и споделя как тренира, и по какъв начин се храни, за да поддържа във форма своето тяло.

Самата Кейт Бекинсейл признава, че до този момент тялото ѝ никога не е било по-добре оформено. Звездата смята, че тренировките са „природен антидепресант” и обича тяхното ползотворно действие не само върху физиката си, но и върху своята психика.

Защо тренировките ни правят щастливи? >>>

Въпреки това Кейт е наясно, че добрата форма, особено на 43 години, изисква много работа, която невинаги е приятна. Помощник в начинанието „супер тяло” на актрисата е треньорът Гунар Петерсон. С него Кейт Бекинсейл започва да тренира преди снимките на новия си филм „Подземен свят: Кървави войни”, като всяка седмица има по пет или шест тренировки.

Добави описание

Самите тренировки са разнообразни и изключително изтощителни, които задължително включват натоварващо кардио. По отношение на фитнес сесиите си Кейт Бекинсейл споделя:

„Правя разнообразни тренировки. Частта с бягащата пътека е мъчение за мен. Но хубавото на този вид тренировка е, че никога не правиш едно нещо твърде дълго. Можеш да стигнеш до точката, в която вече не издържаш и тъкмо става време за някакво друго упражнение”.

Кейт Бекинсейл винаги е обичала йогата и продължава да я практикува. Звездата обаче споделя, че интензивните тренировки наистина са променили живота ѝ:

„Имам много вътрешна енергия в себе си и този вид упражнения ми помагат да я насоча. Намирам някакъв баланс, като правя тренировки, които ме карат да се изпотявам. Никога не съм си мислела, че подобни фитнес сесии ще ми харесват, но е факт”.

Макар че холивудската звезда не е от хората, които обичат да стават рано, тя все пак се старае да започва деня си навреме. Сутринта е и времето, когато Кейт Бекинсейл предпочита да тренира – веднага, след като закусва.

Прочетете по темата:

Тренировка - сутрин или вечер?

Добави описание

Снимка: Guliver/Getty Images

За храненето си актрисата споделя, че дълги години е била вегетарианка, защото е била „невероятно гнуслива” по отношение на месото. Но когато е трябвало да снима филма „Пърл Харбър” не е имала достатъчно енергия и тогавашният ѝ треньор я е посъветвал да започне да яде пилешко месо и риба.

И до днес Кейт Бекинсейл продължава да яде пилешко месо и риба, но в комбинация с много зеленчуци. Красивата актриса споделя още, че не пие никакъв алкохол, което както знаем, също може да бъде полезно за фигурата, тъй като спестява калории.

06.01.2017/Милена Алексиева

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Фитнес от Кейт Бекинсейл".

Още от "Фитнес от звездите"

Хана Дейвис

Хана Дейвис разкрива тайните на женственото тяло

Американският модел тренира усилено преди да заснеме фотосесия, но мрази да тича на пътеката

Как поддържа форма Джиджи Хадид?

Как поддържа форма Джиджи Хадид?

Балансирано хранене, волейбол и ежедневни бокс тренировки. Научете повече за това как Джиджи Хадид поддържа женственото си тяло стегнато. Как поддържа форма Джиджи Хадид

Фитнес от Ким Кардашиан

Фитнес от Ким Кардашиан

Ким Кардашиан се сдоби с ново тяло през лятото с ежедневен фитнес и строга двумесечна диета. Ким Кардашиан имаше целулит и доста закръглени форми, но с фитнес и диета всичко се постига – нашумялата актриса е по-секси отвсякога.