Фитнес вдъхновение от Кания Сесър - моделът без крака

1 коментар0/5

За някои хора няма пречки, когато искат да постигнат нещо. Това важи с пълна сила за Кания Сесър. Въпреки че е родена без крака, Кания е фитнес вдъхновение за хора по цял свят. Тя успява да поддържа перфектна форма въпреки увреждането си. Научете повече за Кания Сесър

Фитнес вдъхновение от Кания Сесър - моделът без крака
Фитнес вдъхновение от Кания Сесър - моделът без крака © Kanya Sesser Instagram

Коя е Кания Сесър?

Кания Сесър е топмодел на бельо. Това, което я отличава от повечето й колежки, е фактът, че Кания е родена без крака. Когато е само на 1 седмица, Кания е изоставена пред будистки храм в Тайланд. Когато е на 5 е осиновена от американско семейство и заживява в САЩ.
Кания вярва, че човек трябва да се чувства уверен в себе си, за да изглежда секси.

„Аз съм различна и това е секси. Нямам нужда от крака, за да се чувствам секси“

Фитнес вдъхновение от Кания Сесър - моделът без крака

Кания обожава да се снима. Признава, че от една страна й доставя удоволствие да печели пари от работата си. От друга страна обаче й харесва да покаже красотата от един нов ъгъл и да докаже, че може да пребори стандартите за красота. Мотото й е:

„No legs, no limits” (Няма крака, няма граници“)

Кания Сесър – спортно вдъхновение

Фитнес вдъхновение от Кания Сесър - моделът без кракаКания започва да се занимава със спорт и фитнес от дете. Когато е на 15 вече може да се похвали с изваяно секси тяло и дори започва да се снима за различни рекламни кампании. Не закъсняват и предложенията за реклами на бельо. Днес, вече на 23 години, Кания Сесър изкарва по 1 000 долара дневно от снимки по бельо и бански.

Освен кариерата на модел, Кания преследва и друга своя мечта. В момента тя тренира за Параолимпийските игри в Южна Корея през 2018. За да се подготви за Параолимпийските игри, Кания тренира 2 пъти дневно 7 дни в седмицата.

В ежедневието си Кания е активно спортуващ човек. Обича да кара ски, сърф и скейтборд. Избягва да използва инвалиден стол, прибягва до него само в много краен случай. Придвижва се на ръцете си или на скейтборд. Признава, че не обича да стои на едно място. Кания обича да е активна – независимо дали става дума за работа, фитнес или спорт.

08.10.2015/ Радослава Михайлова

1 коментарДобави коментар »

Дана

От Дана08.10.2015, 09:59 ч.

Съгласна съм,че от кръста нагоре изглежда секси,но ми е интересно дали се е възползвала от нейната сексапилност.Имала ли е,има ли сега интимен приятел,или е още девствена?

Виж всички коментари за "Фитнес вдъхновение от Кания Сесър - моделът без крака".

Още от "Фитнес от звездите"

Фитнес от Ел Макферсън

Фитнес от Ел Макферсън

Новите фитнес съвети от Ел Макферсън са много различни от видеата й с упражнения от близкото минало. Супермоделът вече залага на здравето, силата, гъвкавостта и вътрешната хармония, които постига без изтощителни фитнес тренировки.

Фитнес от Ким Кардашиан

Фитнес от Ким Кардашиан

Ким Кардашиан се сдоби с ново тяло през лятото с ежедневен фитнес и строга двумесечна диета. Ким Кардашиан имаше целулит и доста закръглени форми, но с фитнес и диета всичко се постига – нашумялата актриса е по-секси отвсякога.

Фитнесът на Риана

Фитнесът на Риана

Риана отслабна значително с фитнес програма и със стриктна диета. Има огромна разлика във фигурата на звездата от появата й на музикалната сцена до сега. Какъв е фитнес режимът на Риана и с какво се храни, за да поддържа форма?