Фитнес тайните на Ева Лонгория

0 коментара0/5

С какви тренировки Ева Лонгория поддържа своята супер форма дори на 42 години? Научете всичко за фитнес тайните на Ева Лонгория, която откровено споделя, че не харесва тренировките.

Ева Лонгория
Ева Лонгория © Health

Ева Лонгория винаги е била символ на сексапил. Дори и днес, когато Ева е на 42 години, актрисата продължава да смайва със своята външност. Как го постига? Що се отнася до официални събития, Ева Лонгория винаги залага на стилист, който прави всичко възможно да подчертае красотата и извивките на звездата с най-добрия тоалет.

Ясно е, че с годините всеки човек трябва да се старае все повече във фитнес залата, за да поддържа перфектна форма. Ева Лонгория е наясно с тази истина, макар откровено да споделя, че изобщо не харесва тренировките. Харесва единствено начина, по който те я карат да се чувства.

Каква е типичната тренировка на Ева Лонгория?

Тренировката на актрисата включва тичане и то по много. Освен това Ева посещава SoulCycle – тренировки, включващи въртене на колело в зала и изпълняване на различни движения по същото време. Тренировката на Ева Лонгория обаче не свършва дотук – звездата ходи още на пилатес и йога.

Тичането – 10 причини защо си струва >>>

Ева Лонгория

Споделя, че обича да смесва различни упражнения, но напоследък винаги започва със силовата част от тренировката. Ева Лонгория разкрива, че дълго време е пренебрегвала фитнеса с тежести, но специалист е установил, че мускулната ѝ маса е малка и се налага да изгражда повече мускули.

Както вече стана ясно, Ева не е особен фен на фитнеса. Неслучайно споделя, че всеки път се надява нейният треньор да отмени тренировката им. По отношение на най-омразното упражнение актрисата разкрива, че не харесва упражнения, които съчетават много неща в едно.

Добави описание

Как Ева Лонгория запазва мотивация да тренира?

Оказва се най-голямата тренировъчна мотивация на звездата е нейният съпруг и… чаша вино в края на деня. Ева твърди, че половинката ѝ винаги умее да я мотивира да тренира, както и желанието ѝ да изпие чаша вино вечерта. „Мантрата” на актрисата е: „Ева, ако искаш тази чаша вино, трябва да го направиш (да тренира)”.

Хранителните навици на Ева Лонгория

От началото на тази година Ева Лонгория и съпругът ѝ са решили да опитат да се хранят като вегани. Актрисата споделя, че това е лесна задача в Лос Анджелис, където има много веган заведения, но не толкова в Мексико сити, където тя самата живее. Въпреки това Ева е впечатлена от многото растителни храни, които дори имитират месни продукти. В момента актрисата е върнала яйцата към своето меню, както и си позволява рядко да яде риба.

Вижте още:

10 холивудски звезди, които са вегани

Добави описание

18.05.2017/Милена Алексиева

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Фитнес тайните на Ева Лонгория".

Още от "Фитнес от звездите"

Фитнес съвети от Бориса Тютюнджиева

Фитнес съвети от Бориса Тютюнджиева

Каква е фитнес програмата на Бориса Тютюнджиева? Изкусителната моделка с перфектни форми сменя фитнес режима си според целта, която иска да постигне, и времето, с което разполага.

Фитнесът на Риана

Фитнесът на Риана

Риана отслабна значително с фитнес програма и със стриктна диета. Има огромна разлика във фигурата на звездата от появата й на музикалната сцена до сега. Какъв е фитнес режимът на Риана и с какво се храни, за да поддържа форма?

Фитнесът на Рене Зелуегър

Фитнесът на Рене Зелуегър

Рене Зелуегър е талантлива актриса. Но за много хора тя е преди всичко звездата, която разтягаше тялото си като акордеон между двете части на филма "Дневникът на Бриджит Джоунс". Как се справя с йо-йо ефекта? Каква е фитнес програмата й?