Как отслабва Адриана Лима?

0 коментара0/5

Тялото на Адриана Лима е вдъхновение за много от представителките на нежния пол. Топмоделът и ангел на Victoria's Secret разкри тайната на добрата си фигура. Вижте каква диета пази Адриана Лима и какво спортува.

Как отслабва Адриана Лима?

Няма съмнение, че ангелът на Victoria`s Secret има тяло, за което дамите дават мило и драго. То обаче върви ръка за ръка със силна мотивация, дисциплина и тренировки. Адриана Лима е сред топмоделите, които тренират най-усилено през цялата година. Когато я видите да дефилира с последната колекция на Victoria`s Secret, няма да познаете, че има две деца.

Единственият ден, в който Адриана оставя настрана диетите и фитнеса, е Коледа. Тогава топмоделът похапва каквото си поиска.

"На Коледа не спазвам никакви ограничения и ям колкото поискам. Все пак Коледа е веднъж в годината", коментира тя пред Hello Online .

Веднага след Коледа обаче, топмоделът се връща във фитнеса. През годината Адриана Лима се придържа към строга диета и стриктен фитнес режим. Тайната на прекрасната фигура на топмодела е в постоянните тренировки.

Ангелът на Victoria`s Secret обича натоварените тренировки в ежедневието си. Самата тя признава, че тялото й е свикнало да на активните и продължителни тренировки не я притесняват.

Добави описаниеОсвен това най-голямото упражнение на Адриана Лима е да тича след двете си деца.

Усилените тренировки не биха били ефективни, ако Адриана не ги комбинираше с подходящ хранителен режим. Топмоделът спазва популярната Палео диета.

Вижте също:

Палео диета

Топмоделите поддържат форма с бокс

"Основната идея на диетата е да ядем всичко, което идва от природата", споделя пред Hello диетологът на Адриана. "Ако продуктът е натурален, не е проблем да го изядем. От Палео са елиминирани още захарта и алкохолът", разказа още той.

Вижте също:

Звездни диети

Диети на звездите

5 звездни диети, които да избягвате

Тренировките на Адриана Лима

Ако искате да тренирате като Адриана Лима, видео тренировките й можете да откриете тук. В този сайт топмоделът публикува видео заедно с инструктора си, разкриващо упражненията за извайване на фигурата.

Лима показва упражнения, които лесно можем да практикуваме вкъщи, като скачането на въже например.

"С две малки момичета не винаги ми остава време да стигна до фитнеса. Тези упражнения са идеални за домашни условия", каза пред Hello моделът.

09.01.2014/ Розали

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Как отслабва Адриана Лима?".

Още от "Фитнес от звездите"

Фитнесът на Луси Лиу

Фитнесът на Луси Лиу

Луси Лиу е един от “Ангелите на Чарли”, за които фитнес залата е като втори дом. Сексапилното миньонче от китайски произход тренира усърдно, за да  поддържа елегантните си пропорции.

Бременната с близнаци, която вдига 30 кг. тежести

Бременната с близнаци, която вдига 30 кг. тежести

Нормално и безопасно ли е една бременна в 6-тия месец жена да вдига 30 кг? Според австралийката Софи Гуидолин това е съвсем нормално. Научете повече.

Фитнес съвети от Яна Маринова

Фитнес съвети от Яна Маринова

Яна Маринова е фитнес маниачка със страхотно тяло. Актриса, каскадьорка, телевизионна водеща и модел, Яна Маринова се чувства комфортно във всяка роля. Фитнесът и спортът й дават енергия за всичко това.