Как отслабна Тайра Банкс?

39 коментара2/5

През 2007 година Тайра Банкс беше ужасяващо дебела. Таблоидите разпространиха снимки по бански, на които бившият модел беше с 14 кг над теглото от успешните си години като модел и не спестиха на Тайра Банкс ироничните коментари.


как отслабна тайра банкс?

В своето хитово шоу “America's Next Top Model”, Тайра Банкс винаги подчертава значението на увереността в собственото тяло, но още си спомня с разочарование за снимките по бански, разпространени от таблоидите през 2007 година с ироничните заглавия "America's Next Top Waddle" (“Следващата топ патешка походка на Америка”) и “Tyra Porkchop” (“Тайра свински котлет”).

По-късно в ексклузивно интервю за списание “People” Тайра Банкс споделя как се е чувствала по време на подигравките с теглото й. “Получавам много писма от момичета, които казват: Харесвам те, защото не си кльощава като останалите, мисля, че си красива! Когато таблоидите определят тялото ми като “грозно” и “отвратително” как се чувстват тези момичета?”, разгневена е Тайра Банкс. В яда си бившият модел стига дори до вулгарни изрази като "Можете да целунете тлъстия ми г*з!"

как отслабна тайра банкс?Що се отнася до това как се чувства в тялото си при тогавашните 73 килограма, което е с около 14 кг над теглото, с което позира по бански на корицата на списание “Sports Illustrated's” през 1997 година, Тайра Банкс споделя:“Все още се чувствам гореща и секси, но всеки ден е различно. Когато се опитам да вляза в дънки, които съм носила преди години, а сега ме карат да се чувствам като “мъфин”, си казвам “По дяволите!”. Освен това Тайра Банкс е убедена, че снимките са правени от неподходящ ъгъл.

“Тя има много женствено, страхотно тяло, което върви нагоре и надолу”, казва нейната добра приятелка супермоделът Хайди Клум. Тайра Банкс признава, че откакто прекратява кариерата си на модел през 2005 година, теглото й прогресивно расте. “Чувствам се по-комфортно, когато съм по-лека – спя по-добре, хъркам по-малко, по-издръжлива съм когато тренирам, ръцете ми изглеждат по-добре.”, признава шоколадовата хубавица.

“Направила съм милиони долари с тялото, което имах, така че къде е болката от напълняването? Ако страдах от качените килограми, щях да пазя диета. Болката е при този, който прави снимките и изрича тези ужасни неща по мой адрес.”, продължава да се гневи Тайра Банкс.

И следва голямото НО. Истината е, че колкото и да го отрича, няма жена, която да се чувства добре в кожата си след голямо напълняване. Дълго време Тайра Банкс твърдеше, че не мисли да отслабва, но все пак го направи. Отслабна и се появи на корицата на списание “Ocean Drive”. За да постигне перфектна форма Тайра Банкс изгаря мазнините с 30-минутни сесии на бягащата пътека или на елиптичния тренажор 3 пъти седмично. Освен това обича да тича навън и напоследък го прави редовно. Никакви цигари, никакъв алкохол и здравословно хранене е другата част от програмата за отслабване на Тайра Банкс, която й върна секси фигурата.

09.09.2010/Биляна Божилова

39 коментарaДобави коментар »

Сиси

От Сиси25.02.2011, 14:04 ч.

Смятам че е доста пресилено изказването на автора на статията, че Тайра е била ''ужасяващо дебела'' с тези 14кг над теглото от успешните си години като модел.

Виж всички коментари за "Как отслабна Тайра Банкс?".

Още от "Фитнес от звездите"

Фитнес съветите на Денис Остин за жени над 40

Фитнес съветите на Денис Остин за жени над 40

Жената може да е красива и със стегнато, секси тяло на всяка възраст. Просто трябва да знае кои са предимствата и недостатъците на тялото си и да умее да ги управлява. Вижте какво съветва дамите над 40 години фитнес гуруто на Холивуд, Денис Остин.

Фитнес съвети от Кристина Димитрова

Фитнес съвети от Кристина Димитрова

Какви са фитнес съветите на Кристина Димитрова - „най-секси дупе“ за 2007-а?  Фитнес два пъти седмично, веднъж в седмицата аеробика и здравословно хранене – така поддържа перфектното си тяло Кристина Димитрова. 

Фитнес съвети от Алисия

Фитнес съвети от Алисия

Каква е фитнес програмата на Алисия? Певицата винаги е поддържала топ форма, но какви усилия й коства. Редовен фитнес, плуване, тенис, скуош и хранителен режим са тайните на секси фигурата на Алисия.