Фитнес от Зоуи Салдана

0 коментара2/5

Какъв е фитнес режимът на Зоуи Салдана? Звездата от „Аватар” поддържа форма с редовен фитнес и пилатес. Зоуи Салдана има изключително секси тяло, но не е привърженичка на строгите диети.


фитнес от зоуи салдана

Зоуи Салдана много добре знае, че за да бъдеш успешна актриса в Холивуд, трябва да си секси и да си в перфектна форма. Въпреки това звездата не е привърженичка на строгите диети. „Никога не се лишавам от любимите си храни, за да отслабна. Пътувайки до различни екзотични и красиви места, искам да опитам от всички вкусотии там. От друга страна, ако премина на нездравословен хранителен режим, се чувствам виновна. А искам да си дам възможност наистина да се забавлявам. Затова фитнесът е начин на живот при мен.”, откровена е Зоуи Салдана.

Тялото на Зоуи Салдана, щедро демонстрирано, е една от малкото причини да се гледа екшъна „Колумбиана”, който не впечатлява с кой знае какъв сюжет. Но секси фигурата на актрисата определено си заслужава да се види.

фитнес от зоуи салданаЗоуи Салдана поддържа добра форма още от малка. От ранна детска възраст тренира модерен балет. Пилатес три пъти седмично е в основата на фитнес режимът й. „Близък е до танците, затова не е учудващо, че съм запалена по пилатес”, обяснява Зоуи Салдана. Разбира се, като всички нас, звездата също губи мотивация от време на време и затова се доверява на фитнес треньор.

„Ако не съм във фитнес зала с инструктор, който да ме мотивира да изпълнявам фитнес упражненията от програмата си, залагам на 15-минутно ходене. Това е добра кардио тренировка за мен.”, разказва за алтернативните варианти на фитнес тренировките си Зоуи Салдана.

33-годишната актриса се чувства прекрасно в кожата си. „Приемам възрастта си. Тя носи опит, мъдрост и различни видове красота. Важно е да се чувстваш добре в кожата си. Но Бог ми е свидетел, че ще направя всичко възможно с фитнес режимът да запазя задникът си вдигнат, колкото може по-дълго и докато мога да вървя срещу природата.”, напълно откровена е Зоуи Салдана.

06.10.2011/Биляна Божилова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Фитнес от Зоуи Салдана".

Още от "Фитнес от звездите"

Фитнес от Ким Кардашиан

Фитнес от Ким Кардашиан

Ким Кардашиан се сдоби с ново тяло през лятото с ежедневен фитнес и строга двумесечна диета. Ким Кардашиан имаше целулит и доста закръглени форми, но с фитнес и диета всичко се постига – нашумялата актриса е по-секси отвсякога.

Фитнес съвети от Алисия

Фитнес съвети от Алисия

Каква е фитнес програмата на Алисия? Певицата винаги е поддържала топ форма, но какви усилия й коства. Редовен фитнес, плуване, тенис, скуош и хранителен режим са тайните на секси фигурата на Алисия.

Фитнесът на Мадона

Фитнесът на Мадона

Мадона винаги е била фитнес маниачка, но с годините промени подхода си към спортуването. След като навлезе дълбоко в дебрите на Кабала, Мадона промени и фитнес активностите си.