Тайните за супер тяло на Даутцен Крус

1 коментар0/5

Тайната на перфектното тяло на топмодела Даутцен Крус се крие в усилените тренировки и строгата диета. Вижте как поддържа форма ангелът на Victoria`a Secret Даутцен Крус.

Тайните за супер тяло на Даутцен Крус
Тайните за супер тяло на Даутцен Крус

Тялото на супермодел не идва даром. За добрата форма на топмоделите трябва постоянство – в диетата и във фитнес режима.

Топмоделът Даутцен Крус тренива почти всеки ден. Полага най-много усилия за добрата форма на краката, дупето и плоския корем - най-важните атрибути за модел на бельо и ангел на Victoria`s Secret. Вижте на кои упражнения набляга Даутцен Крус и кои храни изключва от менюто си, за да е винаги във форма.

Тежките тренировки на Даутцен Крус

Да имаш тяло на модел е нелека задача. Самата Даутцен почти всеки ден е в залата. Любимият й начин за поддържане на форма е скачането на въже. Топмоделът смята, че подскоците правят тялото стегнато и тонизирано, без да очертават много мускулите.

Вижте също:  Кой не скача на въже?

Основна част от фитнеса на Даутцен Крус са кардио упражненията. За супер форма и тяло на топмодел, трябва поне 40 минути да прекарвате на пътеката, колелото или да тичате в парка.

"Всички упражнения за долната част на тялото са много важни. Благодарение на тях имам стегнати бедра и дупе", казва Даутцен.

Вижте няколко упражнения за крака и дупе на топмодел, показани от Даутцен Крус.

Упражнения за стегнато дупе, показани от Даутцен Крус

Други спортове, на които набляга Даутцен, са боксът и аеробиката. освен за добрата форма на тялото, те помагат за изливане на негативната енергия.

Вижте също:  Топмодели поддържат форма с бокс

Добави описаниеДруги упражнения, горещо препоръчвани на Даутцен от фитнес инструктора й са такива, които всеки може да прави у дома. На първо място са разтягащите упражнения. Не се страхувайте да ги правите в домашни условия, само не надценявайте възможностите си, за да не се контузите.

Вижте също:  Стречинг упражнения за тонус и енергия

Кляканията също са елементарно упражнение, което можете да правите навсякъде и по всяко време -  у дома или в офиса. Ако намирате по 10 минути на ден за клякане, резултатите няма да закъснеят.

Друга задължителен елемент от фитнеса на Даутцен е йогата. Йога упражненията помагат на ума и тялото да се освободят от натрупалия се стрес. Даутцен посещава курсове по йога или практикува у дома няколко пъти в седмицата, когато иска да се освободи от натрупалия се стрес и да не изостава от фитнес режима си.

Вижте също:

Йога асани за начинаещи

Йога упражнения за краката

Упражнения за стегнати крака, показани от Даутцен Крус

Диетата на Даутцен Крус

Даутцен се е придиржала към много и различни диети през годините. Най-стриктна е била, преди да я изберат за ангел на Victoria`s Secret. Тогава за много дълъг период от време красавицата е изключила от менюто си всички продукти, съдържащи захар и въглехидрати. Явно диетата се е отплатила, за да успее да се нареди сред най-сексапилните топмодели на бельо.

Сега обаче Даутцен предпочита здравословното хранене пред гладуването и диетите с лишения. Топмоделът избягва всякакви мазни и пържени храни. Храни се предимно с плодове, зеленчуци и пълнозърнести храни.

Единствено прави изключение от време на време за малко пържени картофки и чипс.

За Даутцен е важно също и как се храни преди и след тренировка.
Преди да влезе във фитнеса топмоделът винаги хапва нискомаслено кисело мляко  и гранола (американския вариант на мюсли, често съставен от изпечени овесени ядки и сушени плодове). За нея е важно да не ходи гладна на фитнес, защото тренировката й няма да е пълноценна.

Добави описание

След фитнес Даутцен засища глада и се зарежда с енергия. Въпреки противоречивите мнения за протеиновите шейкове, красавицата изпива по един такъв след почти всяко посещение в залата. Следва леко хапване – най-често пилешко филе и салата или порция кафяв ориз.

Даутцен Крус има своя тайна за справяне с поривите на глад. Моделката винаги носи със себе си пакетче безсолни ядки или сушени плодове.

Така едновременно засища глада си и не й се налага да си купува вредни храни, приготвени по съмнителен начин.

23.01.2014/ Радослава Михайлова

1 коментарДобави коментар »

Блум

От Блум23.01.2014, 11:11 ч.

Аз също си нося или сурови ядки или сушени плодове винаги с мен. Също мисля, че ежедневният спорт е предпоставка за хубаво и здраво тяло. Задължителна.

Виж всички коментари за "Тайните за супер тяло на Даутцен Крус".

Още от "Фитнес от звездите"

Дакота Джонсън

Тренировката на Дакота Джонсън за „Петдесет нюанса по-тъмно”

Преди заснемането на нов филм повечето звезди се отдават на интензивни тренировки. Дакота Джонсън не прави изключение. Вижте каква е била тренировката на Дакота Джонсън за „Петдесет нюанса по-тъмно”.

Ева Лонгория

Фитнес тайните на Ева Лонгория

С какви тренировки Ева Лонгория поддържа своята супер форма дори на 42 години? Научете всичко за фитнес тайните на Ева Лонгория, която откровено споделя, че не харесва тренировките.

Фитнес от Сиара

Фитнес от Сиара

Каква е фитнес програмата па Сиара? Кой не е фен на стегнатото и тонизирано тяло на R’n’B звездата? Е, сигурно ви е любопитно как го постига? Добрият ген не е достатъчен за съвършеното тяло. Трябват тренировки и балансирано хранене.