Как да стимулирате метаболизма от сутринта?

0 коментара0/5

Ако искате тялото ви да изгаря повече мазнини, трябва още от сутринта да стимулирате метаболизма си. Вижте как.

Как да стимулирате метаболизма от сутринта?
Как да стимулирате метаболизма от сутринта?

Не пропускайте закуската

Най-важното хранене за деня е закуската. Никога не я пропускайте. Закуската активира метаболизма ви и дава чудесен старт на деня ви. Закусайте веднага след като станете. Закуската трябва да е засищаща, но не калорична. Добър избор е омлет от белтъци, кисело мляко с плодове и др..

5 идеи за нискокалорични закуски >>>

Пийте зелен чай

Зеленият чай е основата на куп диети. Освен че е пълен с антиоксиданти, зеленият чай помага на тялото с изгарянето на калориите. Важното е да не подслаждате зеления чай, за да не добавите излишни калории към сутрешната напитка.

Диета със зелен чай >>>

Зеленият чай - здраве във всяка чаша >>>

Време за загрявка

Как да стимулирате метаболизма от сутринта?За да стимулирате метаболизма си от сутринта, не пропускайте да потренирате. Ако имате възможност излезте за джогинг. Ако имате фитнес уред за кардио тренировка (кростренажор или велоергометър) се възползвайте. Колкото по-интензивна е тренировката, толкова по-активен ще е организмът ви в изгарянето на калориите през деня.

10 хитрини за отличен метаболизъм >>>

Диета за добър метаболизъм >>>

Не забравяйте тежестите

Никога не пропускайте да потренирате с тежести. 10 минути с гиричките са достатъчни, за да стимулирате метаболизма си от сутринта.

Метаболизмът се събужда с фитнес >>>

Как да се справим с бавния метаболизъм >>>

Вода, вода и пак вода

Не забравяйте, че през цялото време трябва да пиете много вода. Не само заради интензивната тренировка. Водата е естествен стимулант на метаболизма.

Здравословната сила на водата >>>

02.09.2014/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Как да стимулирате метаболизма от сутринта?".

Още от "Здравословно хранене"

Тиквеното масло – еликсир за здравето и красотата

Тиквеното масло – еликсир за здравето и красотата

Голямото разнообразие от растителни масла, което се предлага в търговската мрежа, понякога ни изправя пред труден избор. Потърсихме мнението на д-р Йонко Мермерски, известен с проучванията си в областта на природната медицина, за качествата и предимствата на тиквеното масло.

15 храни за по-добра памет

15 храни за по-добра памет

С какво трябва да се храните, ако искате да подсилите своя мозък и да подобрите паметта си? Менюто ви трябва да е разнообразно и здравословно.

Меласа - полезният подсладител

Защо да заместите захарта с меласа?

С популяризирането на здравословното хранене, все по-често чуваме да се говори за меласа. Вижте какво представлява меласата и къде е мястото й в здравословното хранене.