Фитнес звездите на Instagram, които ще ви мотивират

0 коментара0/5

Вече мина цял месец от началото на 2016 година и вероятно много от вас, които са си обещали да се грижат за тялото си и да тренират, вече са изгубили мотивация.

Фитнес звездите на Instagram, които ще ви мотивират
 © Instagram

Всъщност това е един от най-големите проблеми – когато човек не е достатъчно мотивиран, той губи желание да тренира и предпочита да прекара свободното си време през телевизора, вместо във фитнеса.

Тялото на всеки от нас обаче се нуждае от физическа активност – не е толкова важно дали ще тичате в парка, ще тренирате с тежести, ще ходите на танци или пък ще практикувате йога. Важно е движението и постоянството.

Един от най-добрите начини да сте постоянно мотивирани да се грижите за тялото си, е като виждате страхотните резултати, плод на вашите усилия. Или пък резултатите, които другите хора постигат, благодарение на тренировките и здравословния начин на живот.

Диетата и спортният режим на Тейлър Хил >>>
Диета и фитнес тайни от Кандис >>>

Предлагаме ви лесен начин, с който ще поддържате своята мотивация – започнете да следите някои от фитнес звездите в Instagram. Това са хора, за които спортът е ежедневие, а добре оформеното тяло – реалност. Те са добрият пример, който определено трябва да последвате. Ето и кои са те:

1. Емили Шром

През 2015 година Емили беше обявена за „Следващата фитнес звезда“ от списание Women’s Health. В момента тя е треньор по кросфит. Следвайте я в Instagram, където дава полезни съвети за поддържането на правилна форма.

Емили Шром

Instagram: @emilyschromm

2. Жанет Дженкинс

Звезди като Кели Роуланд, Пинк и Серина Уилямс се нуждаят от опитен личен треньор като Жанет Дженкинс, за да запазят своята мотивация. Ще обикнете нейните спортни видеа.

Жанет Дженкинс

Instagram: @msjeanettejenkins

3. Аня Гарсия

Като треньор за Nike, Equinox и DailyBurn бихте помислили, че Аня няма достатъчно време за други дейности. Тя обаче работи и като педиатрична медицинска сестра. Аня е чудесен пример за това, което човек може да постигне, стига да има желание.

Аня Гарсия

Instagram:  @anjagarcia

4. Натали Улинг

Тя не само създаде впечатляваща фитнес програма с висока интензивност, но и има свой собствен блог.

Натали Улинг

Instagram: @natalieuhling

5. Холи Пъркинс

Не сте фенове на клековете, но все пак искате да изглеждате добре? Холи е вашият приятел в това начинание. Тя тренира знаменитости и е създател на 12-седмична програма, която буквално извайва всяко дупе.

Холи Пъркинс

Instagram:  @hollyperkins

6. Трейси Андерсън

Списъкът за фитнес мотивация едва ли щеше да е пълен, ако в него не присъстваше Трейси Андерсън. Нейните тренировки са това, на което разчитат Гуинет Полтроу, Дженифър Лопес и Никол Ричи, за да изглеждат зашеметяващо.

Трейси Андерсън

Instagram:  @tracyandersonmethod

7. Маси Ариас

Отегчавате се лесно от обичайните фитнес упражнения? Следвайте Маси за всекидневни видео предизвикателства, които ще направят вашите тренировки много по-интересни.

Маси Ариас

Instagram: @massy.arias

8. Гунар Петерсон

Ако искате да разберете по какъв начин Клоуи Кардашян успя да извае тялото си, значи трябва да следите Гунар Петерсон в социалната мрежа. Личният треньор на сестрата на Ким Кардашян може да се превърне в страхотно вдъхновение за вашата собствена трансформация.

Гунар Петерсон

Instagram:  @gunnarfitness

9. Адам Розанте

Той е човекът, благодарение на който ще разберете, че не е необходимо да отделяте много време за тренировки. В неговите видеоклипове всичко се случва бързо и ефективно.

Адам Розанте

Instagram:  @adamrosante

10.  Никол Уинхофер

Дори да нямате време да посещавате специални класове, Никол ще ви покаже какво се случва там. Малка подсказка – много танци, смях и потене.

Никол Уинхофер

Instagram:  @nicolewinhoffer

11. Джен Синклер

Искате ли да подходите към здравето си с чувство за хумор? Ако отговорът ви е „да“, значи трябва да последвате Джен в Instagram. Между нейните видеа с всигане на тежести, тя публикува и забавни неща, които ще ви накарат да се усмихнете.

Джен Синклер

Instagram:  @jensinkler

12. Натали Джил

Ежедневните тренировки ще ви накарат да се чувствате в страхотна кондиция. Натали публикува бързи демонстрации (отнемащи между 4 и 5 минути да бъдат направени), с които винаги може да се упражнявате – независимо колко заети сте през деня.

Натали Джил

Instagram:  @nataliejillfit

13. Аманда Биск

Гледайки нейния профил в социалната мрежа, едва ли ще предположите, че Аманда страда от хронична умора. Ако и вие се чувствате прекалено уморени за тренировки – следвайте нейните съвети, с които лесно ще се мотивирате.

Аманда Биск

Instagram: @amandabisk

14. Дейвид Кирш

Какво общо помежду си имат Хайди Клум, Лив Тайлър и Елън Бъркин? Това е фитнес треньорът Дейвид Кирш. Неговият акаунт е много интересен, защото той често включва своите дъщери в тренировките си. Чудесен пример за всички заети родители.

Дейвид Кирш

Instagram: @davidkirsch 

 

04.02.2016/Милена Алексиева

Още от "Спорт"

Ще танцуваме ли...салса?

Ще танцуваме ли...салса?

Фитнесът съвсем не е единственият начин за поддържане на форма. Има далеч по-забавни, по-вълнуващи, а и по-празнични методи. Салса.

А сноуборд карате ли?

А сноуборд карате ли?

По всичко личи, че тази зима сняг по планините ще има. Или казано с други думи: условията за практикуване на зимни спортове са налице. Ако по една или друга причина не ви се карат ски, грабвайте сноуборда. Забавленията предстоят.

Защо да карам велосипед?

Защо да карам велосипед?

Карането на велосипед е едно от най-ефективните аеробни занимания. За един час въртене на педалите се изгарят повече от 200 ккал. Велосипедът е най-екологичното превозно средство, с което изминаването на дадено разстояние е истинско удоволствие.