Фитнес звездите на Instagram, които ще ви мотивират

0 коментара0/5

Вече мина цял месец от началото на 2016 година и вероятно много от вас, които са си обещали да се грижат за тялото си и да тренират, вече са изгубили мотивация.

Фитнес звездите на Instagram, които ще ви мотивират
 © Instagram

Всъщност това е един от най-големите проблеми – когато човек не е достатъчно мотивиран, той губи желание да тренира и предпочита да прекара свободното си време през телевизора, вместо във фитнеса.

Тялото на всеки от нас обаче се нуждае от физическа активност – не е толкова важно дали ще тичате в парка, ще тренирате с тежести, ще ходите на танци или пък ще практикувате йога. Важно е движението и постоянството.

Един от най-добрите начини да сте постоянно мотивирани да се грижите за тялото си, е като виждате страхотните резултати, плод на вашите усилия. Или пък резултатите, които другите хора постигат, благодарение на тренировките и здравословния начин на живот.

Диетата и спортният режим на Тейлър Хил >>>
Диета и фитнес тайни от Кандис >>>

Предлагаме ви лесен начин, с който ще поддържате своята мотивация – започнете да следите някои от фитнес звездите в Instagram. Това са хора, за които спортът е ежедневие, а добре оформеното тяло – реалност. Те са добрият пример, който определено трябва да последвате. Ето и кои са те:

1. Емили Шром

През 2015 година Емили беше обявена за „Следващата фитнес звезда“ от списание Women’s Health. В момента тя е треньор по кросфит. Следвайте я в Instagram, където дава полезни съвети за поддържането на правилна форма.

Емили Шром

Instagram: @emilyschromm

2. Жанет Дженкинс

Звезди като Кели Роуланд, Пинк и Серина Уилямс се нуждаят от опитен личен треньор като Жанет Дженкинс, за да запазят своята мотивация. Ще обикнете нейните спортни видеа.

Жанет Дженкинс

Instagram: @msjeanettejenkins

3. Аня Гарсия

Като треньор за Nike, Equinox и DailyBurn бихте помислили, че Аня няма достатъчно време за други дейности. Тя обаче работи и като педиатрична медицинска сестра. Аня е чудесен пример за това, което човек може да постигне, стига да има желание.

Аня Гарсия

Instagram:  @anjagarcia

4. Натали Улинг

Тя не само създаде впечатляваща фитнес програма с висока интензивност, но и има свой собствен блог.

Натали Улинг

Instagram: @natalieuhling

5. Холи Пъркинс

Не сте фенове на клековете, но все пак искате да изглеждате добре? Холи е вашият приятел в това начинание. Тя тренира знаменитости и е създател на 12-седмична програма, която буквално извайва всяко дупе.

Холи Пъркинс

Instagram:  @hollyperkins

6. Трейси Андерсън

Списъкът за фитнес мотивация едва ли щеше да е пълен, ако в него не присъстваше Трейси Андерсън. Нейните тренировки са това, на което разчитат Гуинет Полтроу, Дженифър Лопес и Никол Ричи, за да изглеждат зашеметяващо.

Трейси Андерсън

Instagram:  @tracyandersonmethod

7. Маси Ариас

Отегчавате се лесно от обичайните фитнес упражнения? Следвайте Маси за всекидневни видео предизвикателства, които ще направят вашите тренировки много по-интересни.

Маси Ариас

Instagram: @massy.arias

8. Гунар Петерсон

Ако искате да разберете по какъв начин Клоуи Кардашян успя да извае тялото си, значи трябва да следите Гунар Петерсон в социалната мрежа. Личният треньор на сестрата на Ким Кардашян може да се превърне в страхотно вдъхновение за вашата собствена трансформация.

Гунар Петерсон

Instagram:  @gunnarfitness

9. Адам Розанте

Той е човекът, благодарение на който ще разберете, че не е необходимо да отделяте много време за тренировки. В неговите видеоклипове всичко се случва бързо и ефективно.

Адам Розанте

Instagram:  @adamrosante

10.  Никол Уинхофер

Дори да нямате време да посещавате специални класове, Никол ще ви покаже какво се случва там. Малка подсказка – много танци, смях и потене.

Никол Уинхофер

Instagram:  @nicolewinhoffer

11. Джен Синклер

Искате ли да подходите към здравето си с чувство за хумор? Ако отговорът ви е „да“, значи трябва да последвате Джен в Instagram. Между нейните видеа с всигане на тежести, тя публикува и забавни неща, които ще ви накарат да се усмихнете.

Джен Синклер

Instagram:  @jensinkler

12. Натали Джил

Ежедневните тренировки ще ви накарат да се чувствате в страхотна кондиция. Натали публикува бързи демонстрации (отнемащи между 4 и 5 минути да бъдат направени), с които винаги може да се упражнявате – независимо колко заети сте през деня.

Натали Джил

Instagram:  @nataliejillfit

13. Аманда Биск

Гледайки нейния профил в социалната мрежа, едва ли ще предположите, че Аманда страда от хронична умора. Ако и вие се чувствате прекалено уморени за тренировки – следвайте нейните съвети, с които лесно ще се мотивирате.

Аманда Биск

Instagram: @amandabisk

14. Дейвид Кирш

Какво общо помежду си имат Хайди Клум, Лив Тайлър и Елън Бъркин? Това е фитнес треньорът Дейвид Кирш. Неговият акаунт е много интересен, защото той често включва своите дъщери в тренировките си. Чудесен пример за всички заети родители.

Дейвид Кирш

Instagram: @davidkirsch 

 

04.02.2016/Милена Алексиева

Още от "Спорт"

 Бягането в парка - източник на здраве и добра форма

Бягането в парка - източник на здраве и добра форма

Бягането в близката градинка или парк - и сърцето, и мускулите ви се освежават от притока на чист въздух, а вие се чувствате като възродени и винаги сте в прекрасна форма!

Паркур – свободно падане

Паркур – свободно падане

Паркур е „изкуството да се придвижваш” от точка А до точка B. Включва плавно преминаване под, над, около и през препятствия (естествени и изкуствено създадени), които съществуват в заобикалящата ни среда.

7 причини да ходите пеша

7 причини да ходите пеша

Ходенето пеша е чудесен начин д се раздвижвате в ежедневието и да оставате насаме с мислите си. Освен това ходенето пеша има своите ползи за здравето и фигурата. Вижте кои 7 причини попаднаха в нашия списък.