Диетата на баба

28 коментара2/5

Диетата, която ви предлагам, може да ви звучи малко странно, но е доказала своята полезност и ефикасност във времето. Диетата на баба за гарантирано отслабване.


Изпрати своята диета!


диетата на бабаХранене 5 пъти на ден с порции с големина не по-голяма от двете ви събрани шепи (горе-долу това е и големината на вашия стомах). Колкото и да се опитвате да хитрувате, вашият създател е направил перфектната мярка за вашето тяло, а именно ръцете. Затова ги използвайте при преценка на количествата храна, които поемате и ще се изненадате колко ефикасен може да бъде този метрологичен метод.

Моята баба цял живот се храни по този начин и не помня някога да е била по-слаба или пък по дебела от това, което е в момента, а тя е човек с нормално тегло и изглежда прекрасно за годините си. Спазвайки нейния принцип аз лесно се възстанових след раждането на дъщеря ми и спокойно влизам в старите си дрехи, чувствам се и изглеждам страхотно.

Към съвета за шепите ще допълня и един друг съвет, който колкото и обикновен да изглежда също е много важна хитринка за красиво и стегнато тяло и добър външен вид. Стремете се да си лягате сравнително рано, така изкушенията, които дебнат в хладилника, ресторантите, на партита и купони нямат никакъв шанс да ви навредят. Освен всичко друго ще се сдобиете и с разкошен равномерен тен, отпочинал вид и добро настроение, спазвайки изложените по-горе принципи.

Помнете, понякога простичките и наглед обикновенни неща са много по-полезни и по-ефикасни, отколкото броенето на калории или придържането към един определен тип диета, която ви кара да се чувствате дискомфортно.При типа хранене, който ви предлагам, комбиниран с повечко движение, ще отслабнете доста - гарантирам.

Изпрати своята диета!

(Всяка седмица една от изпратените диети ще бъде публикувана в раздел „Вашите диети“ и ще спечели награда – КНИГА!)

Диетата печели книгата„Балансът. 7-те ключа за хармоничен живот“

02.02.2010/Silwi25

28 коментарaДобави коментар »

бети

От бети24.02.2011, 16:02 ч.

т.е. сега тежиш 38кг?

Виж всички коментари за "Диетата на баба ".

Още от "Вашите диети"

Здравословен хранителен режим

Здравословен хранителен режим

Здравословен хранителен режим от Кари.

Сподели и спечели: Любима риба

Сподели и спечели: Любима риба

Обичате ли риба и от кой вид риба похапвате най-често. Оставете коментар под статията и можете да спечелите дългоочакваната четвърта част на поредицата "Милениум" - "Онова, което не ме убива"

Eat-Clean диета

Eat-Clean диета

Eat-Clean диетата е разработена така, че да ускори метаболизма през деня. Менюто може да ви се стори еднообразно, но е съставено така, че да води до изгаряне на мазнини, а не мускулни тъкани или вода, както при повечето диети.