Диетата на баба

28 коментара2/5

Диетата, която ви предлагам, може да ви звучи малко странно, но е доказала своята полезност и ефикасност във времето. Диетата на баба за гарантирано отслабване.


Изпрати своята диета!


диетата на бабаХранене 5 пъти на ден с порции с големина не по-голяма от двете ви събрани шепи (горе-долу това е и големината на вашия стомах). Колкото и да се опитвате да хитрувате, вашият създател е направил перфектната мярка за вашето тяло, а именно ръцете. Затова ги използвайте при преценка на количествата храна, които поемате и ще се изненадате колко ефикасен може да бъде този метрологичен метод.

Моята баба цял живот се храни по този начин и не помня някога да е била по-слаба или пък по дебела от това, което е в момента, а тя е човек с нормално тегло и изглежда прекрасно за годините си. Спазвайки нейния принцип аз лесно се възстанових след раждането на дъщеря ми и спокойно влизам в старите си дрехи, чувствам се и изглеждам страхотно.

Към съвета за шепите ще допълня и един друг съвет, който колкото и обикновен да изглежда също е много важна хитринка за красиво и стегнато тяло и добър външен вид. Стремете се да си лягате сравнително рано, така изкушенията, които дебнат в хладилника, ресторантите, на партита и купони нямат никакъв шанс да ви навредят. Освен всичко друго ще се сдобиете и с разкошен равномерен тен, отпочинал вид и добро настроение, спазвайки изложените по-горе принципи.

Помнете, понякога простичките и наглед обикновенни неща са много по-полезни и по-ефикасни, отколкото броенето на калории или придържането към един определен тип диета, която ви кара да се чувствате дискомфортно.При типа хранене, който ви предлагам, комбиниран с повечко движение, ще отслабнете доста - гарантирам.

Изпрати своята диета!

(Всяка седмица една от изпратените диети ще бъде публикувана в раздел „Вашите диети“ и ще спечели награда – КНИГА!)

Диетата печели книгата„Балансът. 7-те ключа за хармоничен живот“

02.02.2010/Silwi25

28 коментарaДобави коментар »

бети

От бети24.02.2011, 16:02 ч.

т.е. сега тежиш 38кг?

Виж всички коментари за "Диетата на баба ".

Още от "Вашите диети"

Сподели и спечели: Броите ли калории?

Сподели и спечели: Броите ли калории?

Калориите са едновременно най-големият враг и най-добрият приятел на нашата фигура. Често те са ключът към отслабването, но и вратата към гладуването. Споделете в коментар под статията дали броите калории и може да спечелите книга.

Диета с повече смях

Диета с повече смях

Общоизвестен факт е, че 100 избухвания в смях на ден са равни на 10 минути гребане с кану! Няма да е нещо ново, ако кажа, че чрез смехът се тонизират много лицеви и коремни мускули. Но това го знаете.

Чаен режим "Да живеем зелено"

Чаен режим - 3 кг за един месец

Здравейте!Предлагам ви да се запознаете с моя "Чаен режим". На него съм вече месец и се чувствам много добре. Истината е, че с свалих само 3 кг. за един месец, но ми помогна да не качвам, тъй като спрях цигарите. Тези, които са минали по този път ще ме разберат.