Диетата на баба

28 коментара2/5

Диетата, която ви предлагам, може да ви звучи малко странно, но е доказала своята полезност и ефикасност във времето. Диетата на баба за гарантирано отслабване.


Изпрати своята диета!


диетата на бабаХранене 5 пъти на ден с порции с големина не по-голяма от двете ви събрани шепи (горе-долу това е и големината на вашия стомах). Колкото и да се опитвате да хитрувате, вашият създател е направил перфектната мярка за вашето тяло, а именно ръцете. Затова ги използвайте при преценка на количествата храна, които поемате и ще се изненадате колко ефикасен може да бъде този метрологичен метод.

Моята баба цял живот се храни по този начин и не помня някога да е била по-слаба или пък по дебела от това, което е в момента, а тя е човек с нормално тегло и изглежда прекрасно за годините си. Спазвайки нейния принцип аз лесно се възстанових след раждането на дъщеря ми и спокойно влизам в старите си дрехи, чувствам се и изглеждам страхотно.

Към съвета за шепите ще допълня и един друг съвет, който колкото и обикновен да изглежда също е много важна хитринка за красиво и стегнато тяло и добър външен вид. Стремете се да си лягате сравнително рано, така изкушенията, които дебнат в хладилника, ресторантите, на партита и купони нямат никакъв шанс да ви навредят. Освен всичко друго ще се сдобиете и с разкошен равномерен тен, отпочинал вид и добро настроение, спазвайки изложените по-горе принципи.

Помнете, понякога простичките и наглед обикновенни неща са много по-полезни и по-ефикасни, отколкото броенето на калории или придържането към един определен тип диета, която ви кара да се чувствате дискомфортно.При типа хранене, който ви предлагам, комбиниран с повечко движение, ще отслабнете доста - гарантирам.

Изпрати своята диета!

(Всяка седмица една от изпратените диети ще бъде публикувана в раздел „Вашите диети“ и ще спечели награда – КНИГА!)

Диетата печели книгата„Балансът. 7-те ключа за хармоничен живот“

02.02.2010/Silwi25

28 коментарaДобави коментар »

бети

От бети24.02.2011, 16:02 ч.

т.е. сега тежиш 38кг?

Виж всички коментари за "Диетата на баба ".

Още от "Вашите диети"

Здравословна и резултатна диета

Здравословна и резултатна диета

Здравословна и резултатна диета от Таня.

Сподели и спечели: Оцет или балсамико

Сподели и спечели: Оцет или балсамико

Много пъти навиците в кухнята се свеждат до индивидуалните предпочитания на човек. Ето защо някои хора предпочитат да използват традиционния оцет, докато други харесват повече балсамикото. Вие към коя група спадате?

Диета за заети жени

Диета за заети жени

Диета за заети жени от Жанета.