Сподели и спечели: Бихте ли опитали житна диета

89 коментара0/5

Житната диета на Петър Дънов е чудесен начин да изчистите тялото си от токсините, да отслабнете, както и да прочистите своето съзнание. А вие бихте ли опитали житната диета? Споделете с нас и може да спечелите подарък книга.

Сподели и спечели: Бихте ли опитали житна диета
 © iStock

За да участвате в играта „Сподели и спечели“, трябва само да оставите коментар под статията до следващия вторник (14.02.2017 година включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в сряда и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата. 

Ако до месец след като сме Ви уведомили, че печелите, не ни изпратите координатите си, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител тази седмица е:

Поради невъзможност да се свържем с победителя в рамките на един месец, книгата печели:

Само след няколко дни настъпва февруарското пълнолуние (11-ти февруари) – идеалното време за започване на житната диета на Петър Дънов. Разбира се, хранителният режим може да се прилага по всяко време от годината, но февруарското пълнолуние е подходящ старт за прочистване на ума и тялото.

Житната диета трябва да се спазва 10 дни, като през тях човек може да консумира само жито, ябълки, орехи, лимон и мед. През тези 10 дни тялото на човек се освобождава от натрупаните токсини, свалят се килограми и се калява духа.

Храни, които премахват естествено токсините от тялото >>>

За да бъде житната диета максимално ефективна, най-добре е човек да си подсигури пшеница без ГМО, а водата трябва да бъде в големи количества и винаги преварена.

Добави описание

Хора, подложили се вече на житната диета, споделят за наистина чудесни резултати в нейния край и то не само по отношение на теглото си. Житната диета не се препоръчва обаче за тези, които страдат от целиакия (непоносимост към глутен). Също така е важно да се отбележи, че човек не бива да се подлага на житната диета повече от три пъти в годината.

За тези от вас, които са заинтересовани от житната диета и искат да разберат повече подробности за нея, както и по какъв начин се консумират съставките, още информация може да намерите тук:

Житна диета от Дани –15 кг за 10 дни >>>

Тази седмица ви питаме:

  • Бихте ли опитали житната диета на Петър Дънов? Ако вече сте го направили, какви са били резултатите?

Победителят ще спечели книгата „14 дни детокс” от Надя Петрова.

Добави описание

Още от "Вашите диети"

Пролетна диета

Пролетна диета

Пролетна диета от Деничка. Предлагам хранителен режим, с който не само ще влезете във форма, но и ще се насладите на вкусотиите, които пролетта поднася. Режимът се прилага най-малко седмица.

Безсрочна диета

Безсрочна диета

Тази диета ме кара да се чувствам витална, като в същото време се наслаждавам на любимите си храни. Диетата е разумна, не допуска крайности и бързи вариации в телесното тегло. Според мен това е верният път към стройно тяло за цял живот.

Диета за работещи жени

Диета за работещи жени

Диета за работещи жени от Мимето. Диетата е за жени, които по цял ден са на работа и нямат време по обяд да се хранят с готвени храни.