Сподели и спечели: Коя част от тялото си оформяте най-трудно

47 коментара0/5

Коя е вашата „най-проблемна” зона, изискваща много усилия? Споделете с нас коя част от тялото си оформяте най-трудно и може да спечелите книгата „Пътят към победата” на Серина Уилямс и Даниел Пейснър.

Сподели и спечели: Коя част от тялото си оформяте най-трудно
 © iStock

За да участвате в играта „Сподели и спечели“, трябва само да оставите коментар под статията до следващия вторник (06.12.2016 година включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в сряда и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата. 

Ако до месец след като сме Ви уведомили, че печелите, не ни изпратите координатите си, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител тази седмица е:

  • krasi_79s

Всяка жена би желала да изглежда зашеметяващо, а именно - без излишни килограми и с добре оформено тяло. За съжаление обаче, с всяка изминала година постигането или поддържането на идеалните форми се превръща в истинско предизвикателство.

Мазнините се натрупват по-бързо, отколкото си мислим, а минималната физическа активност неминуемо води до неудовлетворяващ външен вид.
Особено проблемни са няколко зони от женското тяло, а именно – коремът, дупето, ханшът, бедрата и ръцете.

В тези части от тялото се натрупват най-лесно мазнини, като едновременно с това те са и най-трудни за оформяне и поддържане в добър вид. Дадена жена може да се бори само с една проблемна зона, а в по-лошите случаи – с две или повече.

5 супер упражнения за плосък корем >>>

В зависимост от индивидуалните си нужди човек трябва да наблегне на определени упражнения, с чиято помощ да оформи най-трудната част от своето тяло. Не забравяйте обаче, че се изискват силни мотивация, воля и постоянство, за да се радвате на желания успех.

Проблемният корем, например, може да бъде „обработван” с ежедневни коремни преси. За дупе може да опитате клекове, за ръце – упражнения с гирички и т.н.

Добави описание

Как да клякаме правилно? >>>

Освен упорити тренировки за оформяне на най-проблемните си зони от вашето тяло, трябва да се съобразявате и с какво се храните, защото това също е изключително важен фактор.

Тази седмица ви питаме:

  • Коя част от тялото си оформяте най-трудно?

Победителят ще спечели книгата „Пътят на победата” от Серина Уилямс и Даниел Пейснър.

Добави описание

Още от "Вашите диети"

Сподели и спечели: Каква салата ядете на Великден

Сподели и спечели: Каква салата ядете на Великден

Придържате ли се към традиционната зелена салата с варени яйца или пък предпочитате друга салата на Великден? Споделете с нас каква салата ядете на Великден и може да спечелите подарък книга.

Сподели и спечели: Любим спорт през топлите месеци

Сподели и спечели: Любим спорт през топлите месеци

Променят ли се спортните ви навици, когато навън вече е топло? Ставате ли по-активни през пролетта и лятото? Споделете с нас по какъв начин спортувате през топлите месеци от годината и може да спечелите награда – книга.

Бърза разтоварваща диета

Бърза разтоварваща диета

Бърза разтоварваща диета от Ники.