Сподели и спечели: Любима напитка през топлите дни

79 коментара0/5

На каква напитка залагате най-често през топлите дни от годината? Споделете с нас коя е любимата ви напитка, която с удоволствие ще консумирате през идните месеци и може да спечелите подарък книга.

Сподели и спечели: Любима напитка през топлите дни
 © iStock

За да участвате в играта „Сподели и спечели“, трябва само да оставите коментар под статията до следващия вторник (06.06.2017 година включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в сряда и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата. 

Ако до месец след като сме Ви уведомили, че печелите, не ни изпратите координатите си, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител тази седмица е:

С повишаването на температурите хората започват да търсят различни начини да се охладят и освежат. Един от тези начини е консумацията на студена и вкусна напитка.

Каква точно обаче ще бъде тя, зависи както от индивидуалните предпочитания на човек, така и от мястото и от времето, в което тя се консумира. Все пак някак не върви на работа да се освежаваме с ягодово мохито с много лед, например!

Вижте също:

11 детокс води – приятелите ви това лято

По-добре студените алкохолни напитки да ги запазим за вечерите и почивните дни. Има достатъчно други алтернативи, на които човек може да заложи през деня.

Добави описание

Ако сте от хората, които се стремят да живеят здравословно, най-добре ограничете до минимум приема на газирани напитки, колкото и изкушаващи да са те в топлите дни. Във всяка удобна ситуация приготвяйте сами своята охлаждаща и освежаваща напитка през топлите дни.

Студени напитки за лятото >>>

Има многобройни вариации за вкусни лимонади с различни вкусове. Био сиропите от различни плодове и растения, които се разреждат с вода и „гарнират” с лед също са добра и полезна възможност да се освежите. Прясно изцедените сокове от изстудени плодове също не бива да бъдат пренебрегвани.

Ето една примерна рецепта за вкусна лимонада с мента:

Необходими продукти: сокът от няколко лимона, вода, мед на вкус, листенца прясна мента.

Сложете всичко в блендера и само след няколко секунди ще имате вкусна домашно приготвена лимонада. Добавете лед за истинско разхлаждане.

Тази седмица ви питаме:

  • Коя е вашата любима напитка през топлите дни?

Победителят ще спечели книгата „Убийството на Маргарет Тачър” от Хилари Мантел.

Добави описание

79 коментарaДобави коментар »

slunchiceto

От slunchiceto07.06.2017, 23:01 ч.

Смути с различни плодове,днес беше с пресни, току-що откъсати от мен малини.

Виж всички коментари за "Сподели и спечели: Любима напитка през топлите дни".

Още от "Вашите диети"

Диетата на Мария

Диетата на Мария

За 8 дни ще се отървете от 2 кг мазнини.

Диета на Марияна

Диета на Марияна

Здравейте!
Ето една много лесна и ефикасна диета, която не видях сред публикуваните тук, а преди години я приложих и ми се отрази много добре. Всъщност това е единствената диета, която съм пазила през живота си.

Диетата на Нели

Диетата на Нели

Моята диета са отслабване – 10 кг за 10 дни.