Сподели и спечели: Любима супа

85 коментара0/5

В студените дни сме свикнали да се „топлим” с вкусна супа, макар че този вид ястие е подходящ не само за студените месеци от годината. По тази причина бъдете сигурни, че няма да сгрешите, ако в менюто ви често попада именно супата с нейните различни разновидности.

Сподели и спечели: Любима супа
 © iStock

За да участвате в играта „Сподели и спечели“, трябва само да оставите коментар под статията до следващия вторник (09.02.2016 година включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в сряда и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата. 

Ако до месец след като сме Ви уведомили, че печелите, не ни изпратите координатите си, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител тази седмица е:

ajten4e1

На първо място трябва да изтъкнем, че супите са здравословни – в тях се съдържат много полезни вещества, от които тялото ви се нуждае.

Полезни съвети за вкусна супа >>>

От друга страна при приготвянето на супа се избягват вредните обработки на хранителните продукти като пържене, например. На трето място – супата е верният избор, ако искате нискокалорично ястие.

Супа от зеленчуци

Хубавото на тази храна е, че дава почти неограничена свобода на човек и вие може да експериментирате с различни съставки и вкусове.

Според някои експерти най-здравословни са бистрите супи, съдържащи много зеленчуци (моркови, целина, грах, спанак и други).

Едва ли обаче някои би успял да устои и на вкусна кремообразна супа, събрала в себе си богата палитра от храни. Без значение обаче какво е вашето конкретно предпочитание, бъдете сигурни, че когато консумирате супа, вие снабдявате своя организъм с витамини, фибри, протеини и антиоксиданти. Страхотно, нали?

Тази седмица ви питаме:

  • Коя е любимата ви супа?

Един от коментиралите читатели ще спечели комплект от две книги.

Добави описание

85 коментарaДобави коментар »

Micky_Micky

От Micky_Micky13.02.2016, 19:50 ч.

Моята любима супа е картофена крем-супа с крутони. След това е пилешката супа и супа топчета.

Виж всички коментари за "Сподели и спечели: Любима супа".

Още от "Вашите диети"

Сподели и спечели: Какъв шоколад предпочитате?

Сподели и спечели: Какъв шоколад предпочитате?

Млечен или тъмен, с ядки, сушени плодове и аромати… безбройни разновидности. Малко са хората, които не обичат шоколад. Наричат шоколада храна на щастието и афродизиак. Затова тази седмица сме на сладка вълна и ви питаме какъв шоколад предпочитате.

Диетата на Мира

Диетата на Мира

Диетата на Мира.

10 дни до новата фигура

10 дни до новата фигура

Диетата е съставена така, че 55% от консумираната храна да бъдат сложни въглехидрати, 27% протеини и 18% полезни мазнини. Как само за 10 дни да се сдобиете с нова фигура?