Сподели и спечели: Любимо женско питие

74 коментара0/5

Типично женските питиета са много и разнообразни. Какво питие обаче допада най-много на една жена, зависи от нейните лични предпочитания. Споделете с нас кое е вашето любимо женско питие и може да спечелите подарък книга.

Сподели и спечели: Любимо женско питие
 © iStock

За да участвате в играта „Сподели и спечели“, трябва само да оставите коментар под статията до следващия вторник (14.03.2017 година включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в сряда и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата. 

Ако до месец след като сме Ви уведомили, че печелите, не ни изпратите координатите си, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител тази седмица е:

Днес е 8-ми март, Международният ден на жената. С годините в България 8-ми март се е възприел не само като ден на жената, но и като ден на майката. Ден от годината, в който жените са радват на едно по-специално отношение, идващо от техните половинки и деца.

Като всеки празник, 8-ми март заслужава да бъде отпразнуван. Обикновено честването на всеки празник включва наличието на алкохол (препоръчваме той да бъде в умерени количества). Ето защо днес решихме да ви попитаме: „Кое е вашето любимо женско питие?”.

Вино според зодията >>>

Червено вино и килограми >>>

Под женско питие се разбират много видове напитки – от вино до различни коктейли, а любимата напитка може да бъде не само една, а няколко. Всъщност всичко зависи от индивидуалните предпочитания на дамата.

Както знаем обаче, дори в напитките (алкохолни и такива, които не съдържат алкохол) се съдържа голямо количество калории. А за повечето жени е важно да знаят колко калории прием дори под формата на вкусни питиета.

Кои са 10-те най-секси дамски коктейла? >>>

Добави описание

Ето защо ще изброим приблизително колко калории се съдържат в някои от най-любимите женски питиета. По този начин ще можете да направите по-осъзнат избор какво да консумирате тази вечер, а и не само:

  • Чаша бяло вино – 120 калории;
  • Чаша червено вино – 102 калории;
  • Коктейл Космополитън – 100 калории;
  • Коктейл Мохито – 240 калории;
  • Мартини – 70 калории;
  • Коктейл Маргарита – 174 калории;
  • Коктейл Пина Колада – 300 калории;
  • Джин с тоник – 143 калории;
  • Коктейл Блъди Мери – 90 калории;

И така, тази седмица ви питаме:

  • Кое е вашето любимо женско питие?

Победителят ще спечели книгата „Как да живеем интересно” от Джесика Хейги.

Добави описание

74 коментарaДобави коментар »

GerganaGeri

От GerganaGeri18.03.2017, 23:07 ч.

Маргарита! Обичам и светла бира, фрешове, студен чай.

Виж всички коментари за "Сподели и спечели: Любимо женско питие".

Още от "Вашите диети"

Вкусна диета за възстановяване след раждане

Вкусна диета за възстановяване след раждане

Вкусна диета за възстановяване след раждане от Боряна. Най-общо диетата представлява пригоден към индивидуалните вкусове вариант на т.нар. разделно хранене.

По лека с 10 кг за 20 дни

По лека с 10 кг за 20 дни

Здравейте, всички диетуващи от Розали!Предлагам ви една лека и лесна диета. За качеството отговарям, проверила съм я върху себе си.

Сподели и спечели: Любима напитка през топлите дни

Сподели и спечели: Любима напитка през топлите дни

На каква напитка залагате най-често през топлите дни от годината? Споделете с нас коя е любимата ви напитка, която с удоволствие ще консумирате през идните месеци и може да спечелите подарък книга.