Сподели и спечели: На фитнес – сама или с приятелка

60 коментара0/5

Как предпочитате да тренирате – в компанията на приятелка или пък сами, за да не се разсейвате и да дадете максимума от себе си по време на фитнес сесията? Споделете с нас и може да спечелите подарък книга.

Сподели и спечели: На фитнес – сама или с приятелка
 © iStock

За да участвате в играта „Сподели и спечели“, трябва само да оставите коментар под статията до следващия вторник (28.06.2016 година включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в сряда и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата. 

Ако до месец след като сме Ви уведомили, че печелите, не ни изпратите координатите си, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител е

  • Gabbsy
  • Поради липса на отговор в рамките на 1 месец, победител е silviviki

Едва ли има човек, който да не знае, че физическите упражнения са равни на едно по-здраво и добре оформено тяло. Хората избират да тренират по различни начини, за да поддържат своя тонус. Много жени предпочитат посещението на фитнес, където могат да натоварват различни мускулни групи, както и да се изморяват на пътеката.

Някои от тях избират да ходят във фитнес залата сами, за да могат да се концентрират максимално върху своята тренировка. Все пак нямат много време за губене, всяка минута е разчетена и не искат да се разсейват, заради присъствието на своя приятелка, например.

Фитнес с партньор >>>

Други дами пък са на точно противоположното мнение – за тях е истинско удоволствие да споделят тренировката си с близък човек. Най-често това е близка приятелка, с чиято помощ упражненията стават по-лесни и приятни.

Посещението на фитнес в компанията на приятелка също така е сигурен начин да избегнете „неволното“ пропускане, защото тя едва ли ще ви позволи да се размотавате у дома, вместо да се изпотите заедно в залата. Фитнес приятелката е мотивацията, от която много жени се нуждаят.

Добави описание

Разбира се, тя трябва да бъде сериозна по отношение на тренировките, защото иначе се получава точно обратния ефект. Със сигурност обаче е хубаво да имате до себе си човек, който да може да ви подкрепи, когато чувствате, че вече не са ви останали сили.

А и в подходяща компания, фитнесът вече не е изморително задължение, а приятно и полезно време, което отделяте за себе си.

Тази седмица ви питаме:

  • Как ходите на фитнес – сами или с приятелка? Защо?

Победителят тази седмица ще спечели книгата „Горещи тайни“ на Лиза Рене Джоунс.

Добави описание

60 коментарaДобави коментар »

donaddt

От donaddt28.06.2016, 19:06 ч.

И аз предпочитам приятелка за компания. Ако е на моето ниво, не се притеснявам, а ако е по-напреднала, гледам от нея упражненията.

Виж всички коментари за "Сподели и спечели: На фитнес – сама или с приятелка".

Още от "Вашите диети"

Диета от Памелка

Диета от Памелка

Диета от Памелка.

Лятна диета от Звездичка

Лятна диета от Звездичка

Лятна диета от Звездичка. Лятото е толкова лесно да спазваме диета и същевременно да не се лишаваме от летните благини. С това хранене не само, че ще отслабнете, но и ще придобиете по-здрав вид.

Тайнствена диета от Красинка

Тайнствена диета от Красинка

С тази диета ще Ви помогна да свалите доста излишни килограми, но трябва да спортувате доста!