Сподели и спечели: Най-ефективната диета

45 коментара0/5

Подлагали ли сте се на диета? А постигали ли сте желания успех? Споделете коя според вас е най-ефективната диета и може да спечелите книгата „Космическата шега”.

Сподели и спечели: Най-ефективната диета
 © iStock

За да участвате в играта „Сподели и спечели“, трябва само да оставите коментар под статията до следващия вторник (29.11.2016 година включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в сряда и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата. 

Ако до месец след като сме Ви уведомили, че печелите, не ни изпратите координатите си, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител тази седмица е:

Едва ли съществува жена, която да е харесвала тялото си във всеки един момент от своя живот. Именно желанието за по-добър външен вид кара дамите да се подлагат на най-различни диети. Както добре знаем обаче, разнообразието от диети е голямо, но не всички са достатъчно ефективни.

Всъщност, когато искате да отслабнете, вие трябва да имате предвид следните няколко неща:

  • Най-важен е изборът на диета;
  • Спортът винаги помага и гарантира по-дълготрайни резултати;
  • Нужна е силна мотивация и постоянство;
  • Стойте далеч от твърде ограничаващите диети, за да избегнете йо-йо ефекта;

Добави описание

Пред всяка жена, решила да се раздели с нежеланите си килограми, изскача въпросът: „На коя диета да се спра?”. На първо място това трябва да бъде онази диета, която смятате, че ще бъде най-ефективна за вас или казано по друг начин – тази, която най-лесно може да адаптирате към своя начин на живот. Това е много важно, тъй като ако спазвате хранителен режим, който смятате за по-поносим, шансовете ви за успех значително се увеличават.

3 въпроса, с които да откриете идеалната диета >>>

Най-ефективната диета е тази, за която не се молите да свърши по-бързо, а тази, която ви научава на по-добри и здравословни хранителни навици. Ето защо избягвайте стриктните диети, в които калорийният прием е сведен до минимум. Тези диети са с краткотраен ефект и най-вече – могат да бъдат опасни за вашето здраве.

Диета за бърз метаболизъм >>>

Не забравяйте също така, че всяка диета би била по-ефективна, ако към нея включите и спорта. Дори минималната физическа активност ще се отрази добре на вас и на желанието ви да отслабнете. Важно е също така да не губите мотивация, да не захвърляте всичко с лека ръка и да бъдете постоянни.

Тази седмица ви питаме:

  • Коя е най-ефективната диета за вас? Коя е диетата, с чиято помощ сте отслабвали най-много и най-трайно?

Споделете с нас и може да спечелите книгата„Космическата шега” от Кришна Прем (Майкъл Моугъл).

Добави описание

45 коментарaДобави коментар »

Billie

От Billie02.12.2016, 13:24 ч.

Здравейте! Първо искам да кажа, че в началото на пубертета хапвах големи количества неполезна храна. Любимата ми напитка беше кола и всъщност я ползвах за заместител на водата! Както сами се досещате след определен...

Виж всички коментари за "Сподели и спечели: Най-ефективната диета".

Още от "Вашите диети"

Диета „Ориенталска магия“

Диета „Ориенталска магия“

Една от моите любими диети или казано накратко моето „ориенталско лятно чудо". Трябват ви 10 дни и по мои изчисления (и от личен опит) се разделяте с излишни килограми за отрицателно време. Опитайте диетата и към плажа. Лято е!

Диетата, след която не качих двойно килограмите

Диетата, след която не качих двойно килограмите

Диетата, след която не качих двойно килограмите от Rainy.

Сподели и спечели: За тялото на коя известна жена мечтаете?

Сподели и спечели: За тялото на коя известна жена мечтаете?

Никое тяло не е напълно перфектно, но някои се доближават повече до съвършенството. Обикновено известните дами са тези, които впечатляват с телата си. А вие за тялото на коя известна жена мечтаете?