Сподели и спечели: Отслабване – с тренировка или диета?

45 коментара0/5

Когато имате нужда да отслабнете, по какъв начин го правите – с повече тренировки или пък с помощта на диета? Споделете с нас вашия успешен метод за отслабване и може да спечелите книгата „До този мъж”.

Сподели и спечели: Отслабване – с  тренировка или диета?
 © iStock

За да участвате в играта „Сподели и спечели“, трябва само да оставите коментар под статията до следващия вторник (27.12.2016 година включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в сряда и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата. 

Ако до месец след като сме Ви уведомили, че печелите, не ни изпратите координатите си, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител тази седмица е:

Едва ли съществува жена, която в някакъв определен момент от живота си не се е поглеждала в огледалото и с лека тъга не е установявала, че трябва да отслабне (дори само с няколко килограма). Изключение може би правят само дамите, чиито метаболизъм не им позволява да наддават тегло, независимо с какво се хранят и които понякога дори желаят да качат килограми, за да балансират теглото си.

5 странни диети, които работят >>>

Точно в тези моменти, когато жената осъзнае, че трябва да отслабне, обикновено тя съставя „план за действие” или казано по друг начин – какво точно да прави, за да постигне целта си. Някои жени си купуват карта за фитнес и стават редовни посетителки, докато други решават, че трябва да се подложат на диета.

Добави описание

Успехът по отношение на отслабването при всяка дама е строго индивидуално и зависи от много фактори като броя на излишните килограми, възрастта, физическата активност, хранителните навици и т.н. Повечето специалисти са на мнение, че за най-бърз отслабващ и дълготраен ефект жените трябва да залагат на комбинация между тренировки и диети (хранителен режим).

Това означава, че ако например вие се храните достатъчно здравословно, може би е необходимо само да тренирате, за да премахнете онези няколко излишни килограма. Обратното също може да бъде в сила.

8 съвета, с които да отслабнете без тренировка >>>

И все пак – изборът на отслабващ метод зависи и от възможността на дамите. Някои мразят фитнеса и предпочитат диетите, докато други смятат, че далеч по-трудно е да се ограничават в храненето си. Вие от кой тип сте?

Тази седмица ви питаме:

  • Как отслабвате – с тренировка или с диета?

Победителят ще спечели книгата „До този мъж” от Джоди Елън Малпас.

Добави описание

Още от "Вашите диети"

Диета за стопяване и извайване на дупе

Диета за стопяване и извайване на дупе

Диета за стопяване и извайване на дупе, бедра и ханш от Айлин.

Сподели и спечели: Преяждате ли по празниците?

Сподели и спечели: Преяждате ли по празниците?

Празниците са време на топла семейна атмосфера и вкусни ястия. Всичко това обаче има и негативна страна - преяждането. Споделете в коментар под статията дали преяждате по празниците и можете да спечелите комплект книги-подарък от изд. ИнфоДар.

Диетата на Мимена

Диетата на Мимена

Диетата е много лесна. Менюто е разнообразно, но грамажът трябва да се следи стриктно. Спазва се 9 дни, като може да я повтаряте, когато поискате.