Сподели и спечели: Отслабвате ли заради повод

47 коментара0/5

Случвало ли ви се е някога да отслабвате заради специален ден, важно събитие в живота ви? Или пък отслабвате винаги, когато имате нужда? Споделете с нас и може да спечелите подарък книга.

Сподели и спечели: Отслабвате ли заради повод
 © iStock

За да участвате в играта „Сподели и спечели“, трябва само да оставите коментар под статията до следващия вторник (07.03.2017 година включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в сряда и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата. 

Ако до месец след като сме Ви уведомили, че печелите, не ни изпратите координатите си, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Едва ли има жена в света (или поне процентът е изключително минимален), която поне веднъж в живота си да не се е поглеждала в огледалото, докато през главата ѝ преминават мисли за отслабване.

Отслабването сякаш е мечта за по-голяма част от дамите поне в някакъв етап от живота им, когато по една или друга причина не са доволни от своето тяло.

Прочетете по темата:

Отслабване след 40: Всичко, което трябва да знаете

За нещастие, свалянето на килограми никак не е лесно. Много жени се отказват без да са постигнали желаните резултати, тъй като отслабването е възможно само с помощта на силна воля и мотивация.

Добави описание

Вероятно вие самите някога сте спазвали диета или определен хранителен режим с цел сваляне на килограми и подобряване на фигурата.

А отслабвали ли сте някога заради повод?

Такъв повод може да бъде специален ден и/или важно събитие в живота ви – сватба, рожден ден, лятна почивка. Обикновено именно пролетните месеци са времето, в което много дами решават да се вземат в ръце и да отслабнат преди лятото. Все пак никой не иска да се чувства некомфортно, докато е по бански, нали?

Отслабване и тренировка според фигурата >>>

Сватбата е сред най-важните дни в живота на човек. Може би поради тази причина много бъдещи булки решават да отслабват преди големия ден, за да изглеждат и да се чувства зашеметяващо.

В отслабването заради повод няма нищо лошо, стига да не се посяга към прекалено ограничаващи диети, които обещават резултати в много кратки срокове. Дори да отслабвате за повод, отделете си повече време за тази цел, за да сваляте килограми постепенно, без стрес за организма и без йо-йо ефект.

Тази седмица ви питаме:

  • Отслабвате ли заради повод?

Победителят ще спечели книгата „Булката: Ръководство за употреба” от Кери Дени.

Добави описание

Още от "Вашите диети"

Лесната диета на Марина

Лесната диета на Марина

Лесната диета на Марина.

Едноседмична диета с банани и мляко от Росица

Едноседмична диета с банани и мляко от Росица

Ако ви се налага в кратки срокове да свалите няколко килограма, вижте моето предложение за едноседмична диета с банани и мляко. Тя е здравословен начин за бързо отслабване.

Лятна диета от Ice Princess

Лятна диета от Ice Princess

Въпреки името си, лятната диета може да бъде прилагана по всяко време на годината. Първо си изберете една дата след три месеца, насрочете я като край на диетата и приемете, че това е хубавият, светъл ден, към който се стремите.