Сподели и спечели: Отслабвате ли заради повод

47 коментара0/5

Случвало ли ви се е някога да отслабвате заради специален ден, важно събитие в живота ви? Или пък отслабвате винаги, когато имате нужда? Споделете с нас и може да спечелите подарък книга.

Сподели и спечели: Отслабвате ли заради повод
 © iStock

За да участвате в играта „Сподели и спечели“, трябва само да оставите коментар под статията до следващия вторник (07.03.2017 година включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в сряда и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата. 

Ако до месец след като сме Ви уведомили, че печелите, не ни изпратите координатите си, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Едва ли има жена в света (или поне процентът е изключително минимален), която поне веднъж в живота си да не се е поглеждала в огледалото, докато през главата ѝ преминават мисли за отслабване.

Отслабването сякаш е мечта за по-голяма част от дамите поне в някакъв етап от живота им, когато по една или друга причина не са доволни от своето тяло.

Прочетете по темата:

Отслабване след 40: Всичко, което трябва да знаете

За нещастие, свалянето на килограми никак не е лесно. Много жени се отказват без да са постигнали желаните резултати, тъй като отслабването е възможно само с помощта на силна воля и мотивация.

Добави описание

Вероятно вие самите някога сте спазвали диета или определен хранителен режим с цел сваляне на килограми и подобряване на фигурата.

А отслабвали ли сте някога заради повод?

Такъв повод може да бъде специален ден и/или важно събитие в живота ви – сватба, рожден ден, лятна почивка. Обикновено именно пролетните месеци са времето, в което много дами решават да се вземат в ръце и да отслабнат преди лятото. Все пак никой не иска да се чувства некомфортно, докато е по бански, нали?

Отслабване и тренировка според фигурата >>>

Сватбата е сред най-важните дни в живота на човек. Може би поради тази причина много бъдещи булки решават да отслабват преди големия ден, за да изглеждат и да се чувства зашеметяващо.

В отслабването заради повод няма нищо лошо, стига да не се посяга към прекалено ограничаващи диети, които обещават резултати в много кратки срокове. Дори да отслабвате за повод, отделете си повече време за тази цел, за да сваляте килограми постепенно, без стрес за организма и без йо-йо ефект.

Тази седмица ви питаме:

  • Отслабвате ли заради повод?

Победителят ще спечели книгата „Булката: Ръководство за употреба” от Кери Дени.

Добави описание

Още от "Вашите диети"

Хранителен режим от Боби

Хранителен режим от Боби

Този хранителен режим не го приемайте като диета, а по-скоро като начин на хранене. Може да го прилагате за постоянно и когато постигнете желаните килограми може да разнообразите съставките, но не и количеството.

Сподели и спечели: Любим летен зеленчук?

Сподели и спечели: Любим летен зеленчук?

През лятото традиционно повечето хора наблягат на растителните храни за сметка на месото. А в основата на всяко постно ястие често стои сезонен зеленчук. Оставете коментар под статията кой е любимият ви летен зеленчук и можете да спечелите книга.

Сподели и спечели: Любимата ви закуска

Сподели и спечели: Любимата ви закуска

Ако искате да имате хубав ден, погрижете се сами за него. На първо място – закусете нещо вкусно, полезно и зареждащо с енергия. Усмихнете се и бъдете готови да покорявате върхове