Сподели и спечели: Ще отслабвате ли следпразнично?

57 коментара0/5

Много хора се подлагат на диета след коледните и новогодишни празници. А вие самите ще отслабвате ли следпразнично? Споделете с нас и може да спечелите книгата „Всичко, всичко”.

Сподели и спечели: Ще отслабвате ли следпразнично?
 © iStock

За да участвате в играта „Сподели и спечели“, трябва само да оставите коментар под статията до следващия вторник (10.01.2017 година включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в сряда и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата. 

Ако до месец след като сме Ви уведомили, че печелите, не ни изпратите координатите си, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител тази седмица е:

Един от най-вълнуващият период от годината вече отмина, а именно – Коледа и Нова година. По традиция тези дни се свързват с идилична семейна обстановка, подаръци, празненства и вкусна храна в големи количества.

Точно вкусната храна в големи количества е виновникът, който кара хората да преяждат. Преяждането от своя страна не само оставя некомфортно чувство на тежест в корема, но и често – няколко килограма отгоре. Ето защо след празничната еуфория много хора се подлагат на диета, за да отслабнат и да си върнат старата форма.

Кажете „стоп” на преяждането с 5 прости съвета >>>

Добави описание

Следпразничното отслабване не е толкова трудна задача, тъй като в рамките на няколко дни човек няма как да надебелее драстично. Някои хора избират да следват определена диета, с която по-бързо да постигнат желания резултат. Други пък разчитат забързаното ежедневие, в което се „гмуркат” отново след настъпването на новата година, да свърши тази работа.

За трети е достатъчно да ограничат приема на храна и да изключат особено нездравословните продукти от менюто си – дори временно, докато не премахнат качените килограми покрай празниците.

10 златни правила за здравословното хранене >>>

А вие от кой тип сте?

Тази седмица ви питаме:

  • Ще отслабвате ли следпразнично?

Ако да – какъв е вашият метод на действие, с който ще преборите досадните килограми?

Споделете с нас и може да спечелите книгата „Всичко, всичко” от Никола Юн.

Добави описание

57 коментарaДобави коментар »

mama3

От mama310.01.2017, 19:34 ч.

Не, не съм се отпускала да ям неограничено по време на празниците, така че нямам нужда от отслабване.

Виж всички коментари за "Сподели и спечели: Ще отслабвате ли следпразнично?".

Още от "Вашите диети"

Диетата на Мира – минус 7 кг. с кисело мляко

Диетата на Мира – минус 7 кг. с кисело мляко

Вижте как успях да сваля 7 килограма за 1 месец с помощта на любимата ми храна – кисело мляко. Диетата на Доника – минус 7 кг. С кисело мляко

Разделно хранене – лесни комбинации

Разделно хранене – лесни комбинации

Лесни комбинации от продукти за разделно хранене. Много по-лесно от предлаганите таблици.

Диета на Гери

Диета на Гери

Диетата съдържа предимно зеленчуци и плодови сокове.Изключително полезна.