Сподели и спечели: Традиционни или крем супи?

62 коментара0/5

Обичате ли супи? Те са вкусни, полезни и засищащи. Споделете с нас дали предпочитате традиционна или пък крем сума, и може да спечелите награда книга.

Сподели и спечели: Традиционни или крем супи?
 © iStock

За да участвате в играта „Сподели и спечели“, трябва само да оставите коментар под статията до следващия вторник (04.10.2016 година включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в сряда и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата. 

Ако до месец след като сме Ви уведомили, че печелите, не ни изпратите координатите си, наградата ще бъде дадена на друг участник.

С отминаването на лятото и началото на есента някак неусетно тялото ни започва да изисква малко по-различен начин на хранене. И докато топлите супи са не толкова подходящи през летните дни, те са идеални за месеците, когато навън е студено и човек има нужда от нещо вкусно, което да го стопли.

Добави описание

Полезни съвети за вкусна супа >>>

Има безброй варианти и рецепти за супи. Хубавото е, че човек дори може да импровизира и да съчетава храните, които обича най-много. Някои хора предпочитат да залагат на традиционните варианти на супи, докато други избират крем супите.

5 рецепти за зеленчукова супа >>>

Тук всичко отново се базира на личния вкус и разбира се, на подходящата рецепта, която да привлече вниманието ни. Във всички случаи обаче няма как да се подминат важните факти, че супите са вкусни и здравословни. Те съдържат много вода, което само по себе си е важно, както и зеленчуци, богати на полезни хранителни вещества.

Добави описание

Супите са идеални за вечеря, когато човек не бива да прекалява с храната преди лягане. Те са и чудесен начин да накарате детето си да консумира повече зеленчуци, на които иначе се мръщи в чинията.

Тази седмица ви питаме:

Традиционна супа или крем супа предпочитате? Имате ли си любима супа?

Победителят ще спечели книгата „През онази нощ” от Джули Джеймс.

Добави описание

Успех!

62 коментарaДобави коментар »

smileforme

От smileforme04.10.2016, 11:12 ч.

Много обичам крем супите. Любими са ми картофената и доматената със сирене

Виж всички коментари за "Сподели и спечели: Традиционни или крем супи?".

Още от "Вашите диети"

Отслабни бързо с Гери

Отслабни бързо с Гери

Отслабни бързо с Гери. Тази диета е много ефективна, защото с нея не се гладува.

7-дневна вегетарианска диета

7-дневна вегетарианска диета

7-дневна вегетарианска диета от Виолета.

Разтоварващ режим от Ленна

Разтоварващ режим от Ленна

Предлагам ви примерен разтоварващ режим, с който можете ефективно да се справите с излишните килограми и да се почувствате по-леки и подвижни.