Сподели и спечели: Тренирате ли у дома

69 коментара0/5

Спортът вкъщи има своите предимства, заради които много хора избират домашната обстановка пред фитнес залите. А вие тренирате ли у дома?

Сподели и спечели: Тренирате ли у дома
 © iStock

За да участвате в играта „Сподели и спечели“, трябва само да оставите коментар под статията до следващия вторник (11.10.2016 година включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в сряда и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата. 

Ако до месец след като сме Ви уведомили, че печелите, не ни изпратите координатите си, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител тази седмица е:

Фея

Едва ли има човек, който ще оспори твърдението, че спортът е равен на здраве и че всеки човек трябва да бъде физически активен. С помощта на тренировките вие не само извайвате своето тяло, но и се зареждате с енергия, както и борите стреса.

За съжаление обаче, на много хора 24 часа в денонощието не са им достатъчни, за да се справят с всички задължения, които имат. По тази причина те често игнорират тренировките, което води до обездвижване и здравословни проблеми.

10-минутна тренировка у дома >>>

Добави описание

Спортът у дома е перфектната опция именно за тези, които са твърде заети, за да отделят време да ходят на фитнес. Тренировката вкъщи спестява времето „до” и „обратно” от залата, като същевременно с това е изключително ефективна.

В интернет пространството има изобилие от видеоклипове с тренировки, които заместват личния треньор. Не е необходимо дори да си купувате фитнес уреди. Важно е да бъдете постоянни и скоро ще се убедите, че сами и с тренировки у дома може да постигате супер резултати.

Топ 7 фитнес упражнения вкъщи >>>

Добави описание

Тази седмица ви питаме:

  • Тренирате ли у дома?

Победителят ще спечели книгата „Верижна реакция” на Симон Елкелес.

Добави описание

69 коментарaДобави коментар »

kkkaaannneee

От kkkaaannneee11.10.2016, 17:00 ч.

Да, аз редовно си тренирам вкъщи, даже ми е по-удобно отколкото на фитнес. Имам си няколко фитнес уреди, плюс лаптопа ми с подходяща мотивационна музика и упражнения от ютуб.

Виж всички коментари за "Сподели и спечели: Тренирате ли у дома".

Още от "Вашите диети"

Диета при наднормено тегло

Диета при наднормено тегло

Диета при наднормено тегло от Коте.

Хранителният режим на Елена

Хранителният режим на Елена

"Старая се да изключа думата диета от речника си, тъй като самата мисъл за нея ме кара да се поглезя с нещо сладко. Тайната е в спазването на определен хранителен режим", споделя нашата читателка. Прочетете кой е нейният.

Диетата на Кат

Диетата на Кат

Диета, за да се отървете бързо от килограмите. Тъй като е много е строга, след нея трябва да приложите друга лека диета, за да си запазите теглото.