Сподели и спечели: За тялото на коя известна жена мечтаете?

58 коментара0/5

Никое тяло не е напълно перфектно, но някои се доближават повече до съвършенството. Обикновено известните дами са тези, които впечатляват с телата си. А вие за тялото на коя известна жена мечтаете?

Сподели и спечели: За тялото на коя известна жена мечтаете?
 © iStock

За да участвате в играта „Сподели и спечели“, трябва само да оставите коментар под статията до следващия вторник (21.03.2017 година включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в сряда и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата. 

Ако до месец след като сме Ви уведомили, че печелите, не ни изпратите координатите си, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител тази седмица е:

Много малко са дамите, които са напълно доволни от тялото си и които не мечтаят да променят нещо в него. Най-често става въпрос за отслабване, което макар и трудно, не е невъзможно.

От друга страна има жени, които прибягват до хирургични намеси, за да коригират определен свой недостатък. Трети само се оплакват, но нямат мотивацията дори да започнат да ходят на фитнес.

Защо тренировките ни правят щастливи? >>>

Истината е, че в последните години представата за красиво женско тяло започна да разширява своите вариации, макар че винаги всичко е било най-вече въпрос на личен вкус.

Още с появата си преди почти 20 години Дженифър Лопес, например, впечатли всички с извивките си и своето по-изразено дупе. Днес пък много жени (а и мъже) харесват тялото на Ким Кардашян.

Как отслабва Ким Кардашян след раждането? >>>

Добави описание

Дженифър Лопес и Ким Кардашян; Снимка: Guliver/Getty Images

По модния подиум обаче традиционно продължават да се разхождат слаби и дългокраки красавици с тренирани и стегнати тела. Само част от най-популярните модели с красиви тела са Адриана Лима и Алесандра Амброзио, които години наред дефилират за Victoria`s Secret.

Добре е да се знае обаче, че всички модели полагат големи грижи, за да изглеждат зашеметяващо – внимават с какво се хранят и разбира се, тренират.

Добави описание

Адриана Лима и Алесандра Амброзио; Снимка: Guliver/Getty Images

Тази седмица ви питаме:

  • За тялото на коя известна жена мечтаете? Предпочитате по-слаби тела или пък харесвате по-изявените женски извивки?

Победителят ще спечели книгата „Целуни я за сбогом” от Робърт Грегъри Браун.

Добави описание

Още от "Вашите диети"

Диета за заети жени

Диета за заети жени

Диета за заети жени от Жанета.

Безсрочна диета

Безсрочна диета

Тази диета ме кара да се чувствам витална, като в същото време се наслаждавам на любимите си храни. Диетата е разумна, не допуска крайности и бързи вариации в телесното тегло. Според мен това е верният път към стройно тяло за цял живот.

Вашата диета

Вашата диета

Изпрати своята диета и разкрий твоите тайни за отслабване!