3 лесни упражнения за стегнати бедра

0 коментара0/5

Много са дамите, които не харесват бедрата си и им се иска да намалят обиколката им поне с 1-2 сантиметра. Предлагаме ви 3 лесни упражнения за бедра, които да правите дори у дома и да отстраните излишните сантиметри.

3 лесни упражнения за стегнати бедра
3 лесни упражнения за стегнати бедра

Oбиколкатa на бедрата притеснява не една и две жени. Най-неприятното е, че зоната е проблемна и там трудно се отслабва. Не е достатъчно само да се придържате към хранителен режим, трябват и стриктни упражнения.

Да се намери време за фитнес обаче е по-трудно, отколкото да се каже. Затова откраднете от времето у дома за няколко серии упражнения за стегнати бедра. Ето нашите предложения за упражнения за стегнати бедра в домашни условия.

Предни клекове

Застанете с леко разтворени крака. Изнесете единия напред и приклекнете колкото се може по-надолу. Приберете крака и повторете със следващия. Можете да държите ръцете на кръста, отпуснати край тялото или хванати една за друга на нивото на гърдите. Можете да сложите ръцете и на колената за по-добър баланс.

Колкото по-напред изнесете крака и по-ниско клекнете, толкова по-натоварващо е упражнението.

Добави описание

За допълнителна интензивност на упражнението, когато изнасяте левия крак напред, го поставяйте пред десния и обратното, подобно на кръстосване. Това упражнение за бедра е лесно изпълнимо навсякъде и по всяко време. Правете по 3-4 серии от по 10 клякания 2 пъти дневно. 

5 супер упражнения за изваяни бедра >>>

Упражнения за секси бедра >>>

Клекове с тежест

Добавете интензивност към клековете, като вземете тежести. Достатъчно е във всяка ръка да има по една гиричка от 1-1,5 кг, докато се привеждате леко напред. Можете да правите както обикновени клякания, така и клекове с изнасяне на крака напред или настрани.

Ако искате да натоварвате и ръцете, събирайте ги на нивото на гърдите. Така ще тренирате няколко мускулни групи едновременно.

 

Добави описание

Ритници във въздуха

Въздушните ритници са чудесен начин да стегнете бедрата и дупето. Колкото по-високо успявате да ритнете, толкова повече ще натоварвате тази група мускули и упражнението ще е по-ефективно. Преди да преминете към ритниците във въздуха, направете кратка загрявка. Важно е да не опитвате от самото начало да вдигате твърде високо крака, за да не се контузите. 

Друго подобно упражнение е обикновеното повдигане на краката със или без прегъване в колената.

Добави описание

Имайте предвид, че стягането на бедрата се случва бавно. Не очаквайте резултати още на първия месец освен ако не комбинирате тренировките с диета и лечебни масажи. Тайната на красивите и стегнати бедра е в редовните упражнения и в личната ви мотивация да изглеждате добре.

20.02.2014/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "3 лесни упражнения за стегнати бедра".

Още от "Вкъщи"

За красиви бедра

За красиви бедра

Преди да започнете упражненията, спазвайте за кратко време диета, бедна на мазнини, като успоредно с това изпивате по 2 литра вода дневно.

Гимнастика зад бюрото

Гимнастика зад бюрото

Много от нас водят заседнал живот, но нали животът е движение? Разчупете рутината и спортувайте, докато работите – така ще постигате много повече, а в края на работния ден ще се чувствате бодри!

Упражнения за секси бедра

Упражнения за секси бедра

Какви упражнения са подходящи за стягане и оформяне на бедрата? Секси бедрата дават самоувереност за носене на къси поли и панталонки, рокли по тялото и тесни панталони. 5 супер упражнения за изваяни бедра.