Бричове – как да ги премахнем?

0 коментара0/5

Бричове – кошмарът на всяка жена. Често пъти бричовете нарушават хармоничността на женския силует. Затова всяка дама иска да ги премахне час по-скоро. Вижте как да премахнете бричовете

Бричове – как да ги премахнем?
Бричове – как да ги премахнем?

Бричове – що е то?

Бричовете са мастни натрупвания в горната част на бедрата, малко под ханша. Те са кошмарът на всяка жена. Появата на бричове може да е свързана с напълняване, но не задължително. Често бричовете са въпрос на структура.

Любопитно: Бричове могат да имат както по-пълните жени, така и по-слабите

Как да премахнем бричовете? 

Премахването или поне намаляването на бричовете се случва чрез комбинация от хранене и упражнения. Специална диета за премахване на бричове няма. Достатъчно е да се храните балансирано и да изключите от менюто си мазните и солените храни.

Бричове – как да ги премахнем?

Ако след определено време на тренировка видите, че проблемът с бричовете ви не се подобрява, потърсете помощта на фитнес инструктор, за да промените тренировката и храненето си.

Любопитно: Комбинирайте диетата и упражненията с масажи на бедрата за по-добри резултати. Така ще намалите бричовете и целулита

При някои жени бричовете намаляват, но без да се получават изцяло желаните резултати. Затова често пъти се прибягва до различни процедури за стопяване на мазнините от типa LPG.

Премахване на бричове – упражнения

Упражненията са неразделна част от решението на проблема с бричовете. Упражненията за премахване на бричове са упражненията за долна част на тялото - бедра и дупе. Вижте някои от най-ефективните упражнения за премахване на бричовете.

  • Упражнение 1

Застанете настрани и използвайте ръката си за опора. Като се опитвате да не помръдвате единия крак, повдигайте другия колкото можете по-нависоко. Освен за премахване на бричовете, това упражнение е идеално за стягане на вътрешната част на бедрата и любовните дръжки (паласки).

Вижте също:

5 упражнения за вътрешната част на бедрата >>>

Бричове – как да ги премахнем?

  • Упражнение 2

Ако имате ластик у дома, можете да правите същото упражнение, но с повече натоварване. Сложете ластика така, че да обхване бедрата ви. Повдигнете единия крак и правете няколко повторения, без да прибирате напълно краката. Това упражнение е по-натоварващо и е подходящо за по-напреднали.

Добави описание

Застанете в изправено положение, с леко разтворени крака. Изнесете единия крак максималко напред, като подпрете ръце на коляното за опора. Приберете крака в изходна позиция и повторете упражнението с другия крак. Това упражнение може да се прави както със собствено тегло, така и с гирички или пудовка

Вижте също:

Упражнения с пудовка у дома >>>

Добави описание

12.03.2015/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Бричове – как да ги премахнем?".

Още от "Вкъщи"

Да тренираме на дивана! 5 упражнения за мързеливки

Да тренираме на дивана! 5 упражнения за мързеливки

Вижте няколко ефективни упражнения за стегнато тяло, които можете да изпълнявате пред телевизора. Вижте няколко упражнения за мързеливки

За красиви бедра

За красиви бедра

Преди да започнете упражненията, спазвайте за кратко време диета, бедна на мазнини, като успоредно с това изпивате по 2 литра вода дневно.

Въртящ се диск - стегнете талията у дома

Въртящ се диск - стегнете талията у дома

Въртящият се диск е практичен и евтин уред за упражнения у дома. Не заема място и можете да се упражнявате на него, докато гледате телевизия. Вижте как да стегнете талията и да тонизирате цялото тяло с въртящ се диск.