Упражнения за секси бедра

2 коментара0/5

Какви упражнения са подходящи за стягане и оформяне на бедрата? Секси бедрата дават самоувереност за носене на къси поли и панталонки, рокли по тялото и тесни панталони. 5 супер упражнения за изваяни бедра.


Забравете за колебанията дали да тренирате интензивно бедрата си. Притесненията, че ще станат прекалено обемни и набити от упражненията са несериозни. Разбира се, не бива да прекалявате с тренировките за долната част на тялото и да похапвате охолно. Секси бедрата се постигат с постоянство, много движение и здравословно хранене.

Почти цялата предна част на бедрата е съставена от четириглавия бедрен мускул (квадрицепс), който е включва 4 различни мускула – rectus femoris, vastus medialis, vastus lateralis и vastus intermedius. Трите vastus мускула функционират като един и затова не могат да бъдат изолирани поотделно при фитнес тренировка. Въпреки това използването на разнообразни упражнения ще ви помогне за максимална стимулация на всички области на четириглавия мускул.

Ето 5 упражнения, които изпълнявани в комплекс, са идеалната тренировка за секси бедра:

 

 

Първо упражнения за секси бедра


упражнения за секси бедра

Застанете с разкрачени крака, така че колената да са изнесени възможно най-встрани. Стегнете корема и изнесете дупето назад. Ръцете са изпънати встрани. Започнете да изпълнявате клекове, без да стигате до долу. Направете 10-15 повторения.

 

 

 

 

Второ упражнение за секси бедра


упражнения за секси бедра

Изнесете левия крак изпънат встрани, а десният е свит в коляното и служи за опора. Дясната ръка е опряна на дясното коляно, а лявата държи левия глезен. Изпълнявайте пружиниращи движения, около 15-20. Сменете краката и изпълнете отново.

 

 

 

 

Трето упражнение за секси бедра


упражнения за секси бедра

Легнете на пода странично, опирайки се на десния лакът. Десният крак е свит в коляното, а левият се повдига възможно най-високо. Направете 10-15 повторения. Сменете краката и изпълнете отново.

 

 

 

 

Четвърто упражнение за секси бедра


упражнения за секси бедра

Седнете на пода. Повдигнете и изпънете десния крак, като се държите за пръстите на краката, а левият да остане свит в коляното, отново придържайки се за пръстите. Започнете да сменяте краката, за да се получи нещо като въртене на колело. Направете 15-20 повторения.

 

 

 

 

Пето упражнение за секси крака


упражнения за секси бедра

Легнете на пода с изпънати крака и ръце. Едновременно повдигнете краката и ръцете, като се стремите да докосвате пръстите на краката с пръстите на ръцете. Направете 10-15 повторения.

24.11.2011/Биляна Божилова

 

 

2 коментарaДобави коментар »

bormanbg

От bormanbg24.11.2011, 18:14 ч.

ох, това четвъртото много зор...но красотата иска жертви :) (Муца съм и пиша от профила на мъжот ми ;)

Виж всички коментари за "Упражнения за секси бедра".

Още от "Вкъщи"

Пилатес упражнения – І част

Пилатес упражнения – І част

Пилатес е система от упражнения за разтягане и сила, разработена преди около век от Джоузеф Х. Пилатес. Пилатес укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката, помага за гъвкавост и равновесие, прави фигурата по-стройна.

Плавни движения за добро настроение

Плавни движения за добро настроение

В кратките зимни дни и дълги нощи натрупваме незабелязано вътрешно напрежение и отрицателни емоции. Липсва ни слънчева светлина и разходка сред природата.

Супер упражнения за стегнати бедра

Супер упражнения за стегнати бедра

Жените сме много податливи на напълняване и отпускане в областта на ханша. Но стегнатите бедра са основата на идеалната фигура. Така, че трябва да положим всички усилия да ги поддържаме във форма. Упражненията, които ви предлагам, са просто супер.