5 упражнения за секси крака

0 коментара0/5

През топлите сезони полите и късите панталонки за предпочитани за ежедневието и свободното време. Затова е време да стегнете краката. Предлагаме ви 5 лесни упражнения за секси крака.

5 упражнения за секси крака
5 упражнения за секси крака

Клякания с топка

Когато говорим за стегнати крака, не можем да пропуснем клековете. Те стягат едновременно краката и дупето. Ако тренирате във фитнеса, вземете една топка фитбол. Сложете топката между стената и гърба си. Застанете с леко разтворени крака. Поставете ръцете на кръста или отпуснати край тялото. Клякайте, като внимавате топката да не пада. Важно е, докато изпълнявате това упражнение, да държите гърба изправен.

Направете 20 повторения. Починете 30 секунди и повторете

5 упражнения за секси крака

Супер упражнения за стегнати бедра >>>

Упражнение за краката в легнало положение

Легнете настрани, като използвате ръцете за опора. Повдигайте крака колкото се може по-високо и след това връщайте в изходна позиция. Друг вариант е да вдигнете крака, след което да правите леки прижиниращи движения. За повече ефективност използвайте ластик или тежести, които да закрепите на краката.

Повторете упражнението 20 пъти. Сменете крака и също направете 20 повторения. Дайте си 1 минута почивка и направете още 1-2 серии

5 упражнения за секси крака

3 лесни упражнения за стегнати бедра >>>

Падане напред

Застанете с леко раздалечени крака. Вземете по една гиричка във всяка ръка. Изнесете единия крак напред, като коляното на другия почти допре земята. Върнете се в изходна позиция и повторете същото упражнение с другия крак.

Направете всяко упражнение 20 пъти с всеки крак. Починете 1 минута и направете още една серия

5 упражнения за секси крака

Каланетика за стройни крака >>>

Клекове с ръце над главата

Застанете с прибрани крака, така че коленете ви да се допират. Вземете 1 гиричка и я хванете с две ръце. Застанете на пръсти и приклякайте, като държите ръцете над главата си. Можете да изпълнявате упражнението "здраво" стъпили на земята или да застанете на пръсти за допълнителна сложност.

Повторете 20 пъти, направете кратка почивка и направете още 1 серия

5 упражнения за секси крака

Упражнение със стол

Застанете с леко разтворени крака. Повдигнете леко левия крак и го движете пред десния крак. След това го изнесете встрани, както е показано на видеото долу. Докато упражнявате левия крак, трябва да сте застанали на пръсти с десния.

Повторете упражнението 20 пъти с всеки крак

Можете да използвате облегалката на стола и за повдигания на пръсти, които също стягат краката и дупето.

Интензитета на тренировката, броя серии и повторенията за една серия можете да определите и сами. Ако не сте физически активни, нормално е да започнете с по-кратки серии. Не забравяйте обаче, че за да постигнете добри резултати, са ви нужни по-натоварващи тренировки.

05.06.2014г./ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "5 упражнения за секси крака".

Още от "В зала"

Упражнения за плосък корем

Упражнения за плосък корем

Плоският корем е сред задължителните "аксесоари" за плажа. Вижте как да го постигнете с тези 5 упражнения.

Port De Bras – фитнес като балет

Port De Bras – фитнес като балет

Port De Bras е модерна тренировъчна програма, микс от фитнес, балет и танц, която се изпълнява на чил аут музика. Port De Bras е body mind денс тренировка, с която се постига не само физически комфорт, но и душевна хармония.

Топ 5 фитнес упражнения в зала

Топ 5 фитнес упражнения в зала

Влизате във фитнес залата и започвате да се оглеждате наоколо. Много фитнес уреди, но не знаете от къде да започнете. Улеснявам ви със списък от топ 5 фитнес упражнения в зала.