5 упражнения за стегнат бюст

0 коментара0/5

Докато сме във фитнеса, най-често тренираме за стягане на бедрата, дупето или корема. Понякога обаче забравяме за бюста, който заслужава не по-малко внимание в тренировката ни. Вижте 5 упражнения за стегнат бюст.

5 упражнения за стегнат бюст
5 упражнения за стегнат бюст

Когато комбинираме диета и фитнес тренировки, забравяме за бюста. А той е една от главните жертви на отслабването. Затова не бива да го забравяме по време на тренировките. Вижте няколко примерни упражнения, които ще ви помогнат да повдигнете и стегнете гърдите. Правете ги ежедневно или поне 4 пъти седмично у дома или в залата и разликата ще дойде само след няколко седмици.

Упражнения за секси бюст >>>

Как да нахраним бюаста си? >>>

Съвети за красив и стегнат бюст >>>

  • Лицеви опори

Любимите на всички фитнес треньори лицеви опори са идеалното упражнение за стегнат бюст. Може да се правят както във фитнес залата, така и у дома. Освен бюста, лицевите опори ще ви помогнат да стегнете гърба. Лицевите опори се изпълняват трудно в началото, но не се отказвайте и резултатите няма да закъснеят.

5 упражнения за стегнат бюст

  • Вдигане на тежести от легнало положение

Застанете върху постелка за йога у дома. Вземете по една гиричка във всяка ръка и вдигайте ръцете право нагоре, като ги събирате накрая. Същото упражнение можете да правите във фитнес залата както с гирички, така и с по-лека щанга и на специален уред.

5 упражнения за стегнати ръце >>>

5 упражнения за стегнат бюст

  • Упражнение с медицинска топка

Застанете с широко разтворени крака. Пред себе си сложете медицинска топка. Наведете се, вземете я и я вдигнете над главата си. След това я спуснете на нивото на таза. При желание можете да отпуснете топката и между коленете за допълнително натоварване. Повторете упражнението 20 пъти в рамките на 1 серия. 2-3 серии за тренировка са достатъчни, за да дадат резултат.

Сбогом, отпуснато коремче >>>

5 упражнения за стегнат бюст

  • Кофички

Любимото ни упражнение кофички е чудесна тренировка за стегнат бюст. Седнете на пейка във фитнеса, на стола или леглото у дома. Сложете ръцете отстрани на тялото с пръстите, сочещи напред. Изпънете краката. Използвайки единствено ръцете си, повдигнете се и спускайте долната част на тялото, като използвате са опора само ръцете си. Повторете 20 пъти, починете и направете още 1 серия.

5 упражнения за стегнат бюст

  • Упражнение за стегнат бюст с фитбол и гирички

За да изпълните това упражнение, трябва да легнете върхи фитнес топката (фитбол). Стъпете на пода и използвайте краката за опора. Вземете по една гиричка във всяка ръка и вдигайте ръцете нагоре. Това упражнение е разновидност на бенч пресата.

Фитбол упражнения >>>

5 упражнения за стегнат бюст

14.08.2014/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "5 упражнения за стегнат бюст".

Още от "В зала"

Плуването

Плуването

Ако искате да имате изваяна фигура, плувайте. Няма нищо по-полезно от този комплексен спорт, който развива всички мускули, тонизира кожата, увеличава дихателния капацитет.

Упражнения с Валя

Упражнения с Валя

Упражнения с Валя. Примерни упражнения за извайване на убийствено красиво тяло.

Силни горе - слаби долу

Силни горе - слаби долу

Направите ли мускули в горната част на тялото, оптически ще намалите долната.