5 упражнения за вътрешна част на бедрата

0 коментара0/5

Вътрешната част на бедрата е големият кошмар на почти всяка жена. Тя са задължителни, за да изглеждате секси на плажа и да ви стоят онези къси дънкови панталонки, които са така удобни през лятото. Предлагаме ви 5 упражнения за вътрешна част на бедрата.

5 упражнения за вътрешна част на бедрата
5 упражнения за вътрешна част на бедрата

Упражненията за вътрешна част на бедрата можете да изпълнявате на специални уреди във фитнеса или да правите у дома върху обикновено килимче за йога.

Упражнения на адуктор машина

Адуктор машината е уред, който със сигурност ще намерите дори в малките фитнес зали. С негова помощ и постоянство от ваша страна лесно ще стегнете вътрешната част на бедрата. Адуктор машината има опции за натоварване. Препоръчваме ви да започнете с минималната тежест и през 2-3 дни да повишавате трудността.

5 упражнения за изваяни бедра >>>

3 лесни упражнения за стегнати бедра >>>

Клекове с прибрани крака

Любимите ни клекове идват на помощ и когато говорим за вътрешната част на бедрата. Застанете върху килимче за йога и приберете максимално краката. Постарайте се колената ви да се допират едно до друго както в изходната позиция, така и по време на клека. Приклякайте колкото можете по-ниско и се изправяйте, като междувременно колената ви трябва да останат допрени.

5 упражнения за вътрешна част на бедрата

Стегнете прасците >>>

Съвет: Вземете гирички или топка в ръце. Докато приклякайте изнасяйте тежестта над глава си

Ножици

Изпълнението на упражнението "Ножици" ще ви помогне да се освежите, но и да стегнете вътрешната част на бедрата. Застанете с разтворени крака. Включете и ръцете като ги сложите успоредно на пода. Дланите трябва да са на нивото на раменете и да сочат надолу. С подскоци преплитайте краката подобно на ножица, като правите същото с ръцете. След всеки подскок се връщайте в изходна позиция.

5 упражнения за вътрешна част на бедрата

Модифицирано повдигане на таза от лег

Легнете на йога килимчето, като поставите ръцете край тялото. Вземете малка декоративна възглавничка и я стиснете между колената си. Като се стараете да не изпускате възглавничката, повдигайте дупето нагоре. Това упражнение освен за вътрешната част на бедрата е полезно и за стягане на дупето.

5 упражнения за вътрешна част на бедрата

Стегнете дупето >>>

Упражнения за бразилско дупе >>>

Напади настрани

Застанете на йога килимчето, като се уверите, че от двете ви страни има достатъчно място. Изнесете десния крак настрани. С плавни движения и ръце, прибрани пред гърдите, наведете торса надолу и леко напред. Съберете двата крака и се върнете в изходна позиция. Повторете същото с левия крак.

5 упражнения за вътрешна част на бедрата

Достатъчно е всеки ден да правите 2 серии от по 20 упражнения, за да стегнете за нула време вътрешната част на бедрата.

31.07.2014/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "5 упражнения за вътрешна част на бедрата".

Още от "В зала"

Фитнес съвети за начинаещи

7 фитнес съвета за начинаещи

Фитнесът, като всеки друг спорт, има своите правила, с които трябва да се запознаете преди да започнете редовно да посещавате залата. Вижте нашите топ фитнес съвети за начинаещи.

Фитнес по мускулни групи

Фитнес по мускулни групи

Фитнесът, разделен на мускулни групи, води до повишени нива на интензивност и стимулира по-голям растеж на мускулите. Разбира се, важно е фитнес тренировките да се провеждат правилно.

Фитнес по дамски

Фитнес по дамски

Трябва ли жените да тренират различно от мъжете? В повечето случаи отговорът е „да“ заради разликите във физиката и в представите за идеална фитнес тренировка