5 упражнения за вътрешна част на бедрата

0 коментара0/5

Вътрешната част на бедрата е големият кошмар на почти всяка жена. Тя са задължителни, за да изглеждате секси на плажа и да ви стоят онези къси дънкови панталонки, които са така удобни през лятото. Предлагаме ви 5 упражнения за вътрешна част на бедрата.

5 упражнения за вътрешна част на бедрата
5 упражнения за вътрешна част на бедрата

Упражненията за вътрешна част на бедрата можете да изпълнявате на специални уреди във фитнеса или да правите у дома върху обикновено килимче за йога.

Упражнения на адуктор машина

Адуктор машината е уред, който със сигурност ще намерите дори в малките фитнес зали. С негова помощ и постоянство от ваша страна лесно ще стегнете вътрешната част на бедрата. Адуктор машината има опции за натоварване. Препоръчваме ви да започнете с минималната тежест и през 2-3 дни да повишавате трудността.

5 упражнения за изваяни бедра >>>

3 лесни упражнения за стегнати бедра >>>

Клекове с прибрани крака

Любимите ни клекове идват на помощ и когато говорим за вътрешната част на бедрата. Застанете върху килимче за йога и приберете максимално краката. Постарайте се колената ви да се допират едно до друго както в изходната позиция, така и по време на клека. Приклякайте колкото можете по-ниско и се изправяйте, като междувременно колената ви трябва да останат допрени.

5 упражнения за вътрешна част на бедрата

Стегнете прасците >>>

Съвет: Вземете гирички или топка в ръце. Докато приклякайте изнасяйте тежестта над глава си

Ножици

Изпълнението на упражнението "Ножици" ще ви помогне да се освежите, но и да стегнете вътрешната част на бедрата. Застанете с разтворени крака. Включете и ръцете като ги сложите успоредно на пода. Дланите трябва да са на нивото на раменете и да сочат надолу. С подскоци преплитайте краката подобно на ножица, като правите същото с ръцете. След всеки подскок се връщайте в изходна позиция.

5 упражнения за вътрешна част на бедрата

Модифицирано повдигане на таза от лег

Легнете на йога килимчето, като поставите ръцете край тялото. Вземете малка декоративна възглавничка и я стиснете между колената си. Като се стараете да не изпускате възглавничката, повдигайте дупето нагоре. Това упражнение освен за вътрешната част на бедрата е полезно и за стягане на дупето.

5 упражнения за вътрешна част на бедрата

Стегнете дупето >>>

Упражнения за бразилско дупе >>>

Напади настрани

Застанете на йога килимчето, като се уверите, че от двете ви страни има достатъчно място. Изнесете десния крак настрани. С плавни движения и ръце, прибрани пред гърдите, наведете торса надолу и леко напред. Съберете двата крака и се върнете в изходна позиция. Повторете същото с левия крак.

5 упражнения за вътрешна част на бедрата

Достатъчно е всеки ден да правите 2 серии от по 20 упражнения, за да стегнете за нула време вътрешната част на бедрата.

31.07.2014/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "5 упражнения за вътрешна част на бедрата".

Още от "В зала"

Боди пъмп за издръжливост

Боди пъмп за издръжливост

Боди пъмп е тренировъчна програма, комбинация от фитнес и аеробика. Първоначалната й цел - да привлече мъжете в залата за аеробика, е надскочена многократно. Днес боди пъмп е разпространена в над 70 страни и се радва на огромна популярност.

Fit Pump – фитнес и аеробика в едно

Fit Pump – фитнес и аеробика в едно

Fit Pump е фитнес-аеробик програма с тежести и собствено тегло. Целта й е стягане на мускулатурата, екстремно сваляне на килограми и повишаване на издръжливостта и функционалните показатели на сърдечносъдовата и дихателна система.

Хот йога за жизненост и свобода

Хот йога за жизненост и свобода

37 Градуса Йога ® (хот йога) е цялостна система от йога упражнения, които се изпълняват в затоплено до 37 градуса помещение в продължение на 90 минути. Хот йога повишава енергията и носи жизненост и свобода.