5 съвета как да отслабнете на бедра

0 коментара0/5

Предлагаме ви 5 съвета как да отслабнете на бедра - една от най-проблемните и трудните за оформяне зони.

5 съвета как да отслабнете на бедра

Упражнения с клякания

Ако искате да свалите килограми от бедрата, тогава правете клякания всеки ден. Макар да се изтощителни, с тяхна помощ стягате не само бедрата, но също и дупето, оформяте прасците и тренирате колената.

Ползвайте пресата за крака

Упражненията с преса за крака ще ви помогне да свалите от обиколката на бедрата и да стегнете прасците. Освен това тренира мускулите, стимулира метаболизма и като цяло прави тялото по-стегнато. Напомняме обаче, че не е необходимо да слагате повече тежести, за да постигнете добър резултат. Достатъчно е да сте постоянни и да изпълнявате упражненията правилно.

Добави описание

Наблегнете на кардиото

Отслабването на бедра изисква повече кардио упражнения в залата. Редувайте скачане на въже, бягаща пътечка, кростренажор и велоаргометър. Внимавайте обаче да не прекалите и да не се фокусирате единствено върху този тип упражнения, защото тялото ви бързо ще се изтощи. Ако пък не сте почитатели на спортуване в зала, тогава заложете на каране на колело.

Добави описание

На открито

За да свалите килограми от бедрата, не е необходимо да стоите непрекъснато във фитнес залата. Опитайте с движение на открито. Правете ежедневни разходки в парка, ходете пеш до работа или пробвайте със спортно ходене. Сутрешното бягане също ще ви помогне в борбата с излишните килограми по бедрата. За най-ефективен метод обаче е посочвано катеренето, като с негова помощ не само ще отслабнете, но също ще тренирате мускулите и ще се отървете от целулита.

Добави описание

Комбинирайте с подходящо меню

Само упражнения няма да са достатъчни, за да намалите обиколката на бедрата, затова трябва да съобразите и менюто си. Залагайте на междинни закуски, които са богати на протеини и фибри и зареждат тялото ви с енергия. Суровите ядки са подходящ избор. Пийте много вода, за да се отървете от целулита.

22.03.2018/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "5 съвета как да отслабнете на бедра".

Още от "Полезно"

Фитнес центрове в София

Фитнес центрове в София

Списък от фитнес центрове, клубове и зали за аеробика в София.

4 съвета, с които да превърнете тренировката в навик

4 съвета, с които да превърнете тренировката в навик

Докато някои хора са напълно погълнати от спорта и не могат да си представят живота без тренировки, за повечето физическите натоварвания са нещо неприятно. Ако вие сте от втория тип, прочетете 4 съвета, с чиято помощ може да превърнете упражненията в навик.

Джакузи за мускулен релакс

Джакузи за мускулен релакс

Джакузи е идеално място за отпускане на мускулите след интензивни тренировки. Въпреки че е търговска марка, с времето джакузи е наложено като понятие за всички видове хидромасажни вани.