Тайната за перфектната фигура на 60-годишната Шарън Стоун

0 коментара0/5

60-годишната Шарън Стоун разкри рецептата си за перфектна фигура.

Тайната за перфектната фигура на 60-годишната Шарън Стоун
 © Сн.: Guliver / Getty

Актрисата Шарън Стоун сподели тайната, на която дължи перфектно изваяното си тяло дори и на 60 години.

В интервю за "Ню Йорк Таймс" красавицата разкри, че красивите й форми се дължат предимно на редовното й движение и особено - тренировките й по пилатес.

 

 

"Пускам музика и танцувам, докато не припадна"

"Тренирам често пилатес, имам си и машина у дома. Понякога ходя и до фитнеса, където си правя кръгова тренировка в зависимост от настроението ми. А понякога просто си пускам музика и танцувам, докато не припадна. Определено обаче не съм човек, който ще тича на пътеката, зяпайки към някоя стена", каза актрисата от "Първичен инстинкт".

 

 

"Ям като обикновен човек - когато съм гладна"

Тонизираното тяло на Стоун е резултат и от режима й на хранене. Пред изданието тя споделя, че не се ограничава с нищо, но все пак избягва консумацията на преработени храни, кофеин и алкохол, както и глутен, тъй като страда от цьолиакия.

Тайната за перфектната фигура на 60-годишната Шарън Стоун

"Не ям никаква преработена храна и не пия кофеинови напитки. Рядко пия и алкохол или газирано. Но пък затова ям месо и черен шоколад. Когато ми харесва, добавям захар в чая си. Ям като обикновен човек - когато съм гладна", заяви тя.

Шарън Стоун - преди и сега на 60 години>>>

Шарън Стоун - преди и сега на 60 години

 

"За мен истината е в истинската вътрешна красота."

Все пак актрисата споделя, че това, което я прави толкова зашеметяваща на екран, не е изящната й фигура, а "красотата вътре в нея".

"За мен истината е в истинската вътрешна красота. Необходимо е да следваш определена философия или начин на живот, или вяра, които да ти помагат да намираш баланса в себе си. За мен това е будизма - това е нещо, което те връща отново в центъра. Това е и ключът към вечната младост и красота - вътрешното усещане за форма и елегантност", допълни тя.

будизма - това е нещо, което те връща отново в центъра

Още от "Фитнес от звездите"

Фитнесът на Джесика Алба

Фитнесът на Джесика Алба

Джесика Алба редовно присъства в класациите за най-красиви жени в света. Безспорно една от причините е изящната й фигура. Как поддържа формата си сексапилната холивудска звезда?

Как поддържа форма Антония Петрова?

Как поддържа форма Антония Петрова?

Как поддържа форма Антония Петрова? Сигурно си мислите, че перфектното й тяло се дължи на редовен фитнес и ограничения, но съвсем не е така. Антония Петрова поддържа форма по свой начин.

Фитнес от Хайди Клум

Фитнес от Хайди Клум

Редовен фитнес и нисковъглехидратна диета помагат на Хайди Клум в битката за перфектни мерки. Хайди Клум е абсолютна рекордьорка по бързо отслабване след раждане. Майката на четири деца влиза във форма още през първите 1-2 месеца след ражданията.